Des de fa setmanes, la crisi del coronavirus ha capgirat la nostra vida. També ha obligat a suspendre la celebració de Sant Jordi amb els carrers a vessar de llibres i roses. De tota manera, escriptors, editors, llibreters i tot el món vinculat a la literatura s'ha conjurat per no deixar passar la data, tot i que el confinament ens obligui a quedar-nos a casa. El Club El Nacional en el marc de l'Àgora ElNacional, un espai de trobada entre socis i experts o convidats durant el confinament, se suma a la diada amb la presentació per als amics i amigues del diari d'algunes de les novetats literàries més destacades. Els socis del Club El Nacional han tingut la sort de poder gaudir de la presentació de la darrera novel·la de Gemma Ruiz Palà, Ca la Wenling.

Durant la seva intervenció, Gemma Ruiz ha respost les preguntes dels socis sobre el procés creatiu d'una novel·la que parla sobre la migració xinesa a Catalunya a través de la Wenling, la propietària d'una perruqueria del barri de Gràcia. L'escriptora ha comentat aspectes vinculats a la història i ha exposat la seva visió sobre el futur de la cultura després de la crisi del coronavirus.

La propera trobada dels socis del Club serà el mateix dia de Sant Jordi, amb l'escriptora Carlota Gurt.

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat