Mig any més tard de la seva posada en marxa, el club de subscriptors d'ElNacional.cat ha presentat les novetats per aquesta primavera amb la campanya "Compartim el que t'importa", ja que el Club El Nacional és això: permetre apropar la nostra mirada sobre el país cada dia a més gent i compartint-la lliurement amb tothom, fent viable un mitjà de referència que vol seguir ampliant la seva comunitat i informant d'una forma absolutament oberta.

 

Compartir lliurement el que no volen que es comparteixi

Des de l'any 2010, quan el Procés comença a ser un perill per l'Estat, els mitjans de comunicació líders s'han dedicat a explicar només una veritat: la que no defensi els interessos de Catalunya ni els seus drets com a nació. El mapa mediàtic és hostil al sobiranisme, per això, per a nosaltres, és més necessari que mai preservar la llibertat del diari si el que volem és realment aconseguir que el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a 650km de casa nostra. ElNacional.cat, doncs, no és un diari partidista, però sí que és un diari que pren decididament partit per compartir una causa: explicar sense tabús l'inalienable dret de Catalunya a la seva autodeterminació, compartint lliurement el nostre punt de vista.

ELCLUB EN VIC Sergi Alcazar 11

Conferència de José Antich i Jordi Barbeta a Vic, el gener de 2020

Compartir per ser més

Sembla que el futur de la premsa digital passa pels murs de pagament, però nosaltres, humilment, creiem que és una forma poc democràtica de compartir la informació, ja que només qui té diners pot accedir-hi. És per això que a ElNacional.cat volem seguir informant obertament, per això demanem als nostres lectors que contribueixin a fer possible un diari gratuït per a tothom. Editem en català, castellà i anglès precisament per fer compartir i explicar lliurement a tot el món, sense filtres, pressions ni censures, allò que ens afecta.

Artur Mas Jose Antich Esmorzar socis Club Guillem Camós 08

Socis del Club El Nacional en l'esmorzar exclusiu amb Artur Mas, el febrer de 2020

Compartir experiències: ser d'ElNacional.cat

Formar part d’ElNacional.cat també és sinònim de viure’l des de dins, d’assistir a esmorzars privats amb periodistes i col·laboradors del diari o, també, a afterworks, taules rodones o col·loquis exclusius que compten amb la presència de personalitats rellevants de l’actualitat. A la desena d'actes celebrats des de l'octubre de 2019, com per exemple maridatges de vins o presentacions de llibres privades, a la primavera de 2020 s'hi sumaran noves experiències en el calendari del Club presentat avuiÀgora ElNacional, amb col·loquis en temps de confinament; Inside ElNacional, amb reunions privades amb periodistes de la casa; i Aula ElNacional, amb seminaris d'Història o literatura. A més, a partir de l'1 de maig, la creació d'una columna setmanal al diari anomenada La veu del soci i en la qual podran escriure només els socis Premium.

A més, és clar, ser membre d'El Nacional permet gaudir de diverses promocions molt interessants que setmanalment s'actualitzen a la pàgina web del Club El Nacional.

Sergi Alcazar_Club_vins 4

Tast de vins exclusiu DO Penedès amb Meritxell Falgueras, el març de 2020

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat