Si estàs buscant una beguda animosa diferent del que has provat fins ara, una bona alternativa són les cerveses artesanals. I al catàleg del Club del Gourrmet de El Corte Inglés trobaràs algunes de les millors alternatives del mercat. Per exemple, la que actualment és la cervesa artesanal més venuda en aquesta secció de la cadena de grans magatzems.

Es tracta de la cervesa artesana Vikingathor Indian Dunkel de la marca Boris Brew. Una cervesa que està arrasant entre els paladars més exigents.

Aquesta és la cervesa artesanal més venuda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 8,2%Vol.

La cervesa Vikingathor Indian Dunkel de Boris Brew és una cervesa fosca d'alt nivell d'alcohol, però és molt lleugera. I té origen a Segòvia. Una cervesa artesanal que està elaborada amb aigua, malts d'ordi, llúpol i llevat. És de baixa fermentació i està molt lupulitzada.

Cervesa Vikingathor Indian Dunkel 1
Cervesa Vikingathor Indian Dunkel / El Corte Inglés

Alt nivell d'alcohol però molt lleugera

Segons el tast, aquesta cervesa Vikingathor Indian Dunkel presenta a la vista un color "fosc translúcid amb escuma cremosa de color ambre i molt bona retenció.". Al nas "predomina l'aroma a mandarina i a llaminadura dels llúpols alemanys, combinat amb el taronja dels llúpols americans. L'aroma al malt torrefacte que aporta el color queda perfectament balancejada". I en boca "sorprèn la seva lleugeresa malgrat l'alt nivell alcohòlic. Predomina el gust de llúpol fresc sobre el del malt". I al final té un "retrogust i la sensació bucal són totalment nets".

Segons el productor, aquesta cervesa que arrasa en el Club del Gurmet és perfecta per maridar amb carns vermelles, formatges molt madurs i tota mena de menjars especiats al límit.

Una cervesa que ve presentada en ampolles de 33 cl. I que malgrat ser una cervesa molt exclusiva, té un preu moderat. Cada ampolla costa 2,99 euros. I segons s'anuncia a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, està d'oferta. Per cada tres ampolles que compris d'aquesta cervesa en tindràs una de regal.