Entre els elements típics que se solen portar un dia de platja o piscina destaquen els cabassos. Són el tipus de bossa més adequada per a les llargues jornades sota el sol. Són resistents, espaiosos i no s'embruten amb facilitat. Un producte del qual trobaràs diverses opcions a El Corte Inglés. I una de les que més ens ha agradat pel seu disseny, la seva resistència i el seu preu és la que ocupa les següents línies.

Com sabràs a aquesta alçades, a El Corte Inglés es pot trobar de tot. I no falten els articles que ens milloraran la vida en l'època estival. Des de gandules o para-sols a cabassos com el que ens ocupa.

Aquest cabàs d'El Corte Inglés és el millor acompanyant en les teves jornades de platja

Es tracta del Cabàs de platja Fleco. Un cabàs que es caracteritza pel seu atractiu disseny, amb serrells que fan que el seu aspecte sigui molt atractiu. Segueix la línia dels que solen utilitzar les influenceres per anar a la platja.

Cabàs de platja Serrell 2
Cabàs de platja Fleco / El Corte Inglés

Aquest cabàs de platja Fleco a la venda en El Corte Inglés és elaborat amb fibres trenades que ho fan molt resistent al seu exterior. I a l'interior compta amb un folre de tela del mateix color. A més, integra un tancament superior que es tanca estirant de les cordes. Aquest és un dels detalls que més ens ha agradat, doncs molts dels cabassos a la venda no compten amb tancament, deixant desprotegit el contingut.

Resistent, gran i de disseny atractiu

Així mateix, aquest cabàs Fleco d'El Corte Inglés integra dues nanses molt pràctiques que també han estat elaborades amb fibres trenades. Són extremadament resistents. I prou grans com per portar-les a la mà o penjat de l'espatlla.

Cabàs de platja Serrell
Cabàs de platja Fleco / El Corte Inglés

D'altra banda, els serrells també són de tela i estan cosits per les vores del cabàs. I llueixen en un color beix lleugerament més clar que la resta del cabàs, la qual cosa crea un contrast molt atractiu.

Les mesures totals d'aquest cabàs Fleco d'El Corte Inglés són de 20 cm d'ample, 58 cm de llarg i 28 cm d'alt. I el seu preu és de 34,95 euros al web de la cadena de grans magatzems.