Quan molts escoltem la paraula 'rebaixes', automàticament ens en venen a la ment unes altres tres: El Corte Inglés. I pot ser que a continuació també vingui a al cap l'afegitó d''Especialistes en tu'. Perquè la cadena de superfícies és històricament una de les ue més fitxes mou quan arriba l'època de les rebaixes, tant a l'hivern com a l'estiu. I poques són les companyies que ofereixin tants descomptes com El Corte Inglés.

Unes rebaixes que a l'estiu solen fer acte de presència al juliol. Tanmateix, la cadena de grans magatzems sol avançar-se a aquestes dates. Perquè no volen que et quedis mig estiu sense gaudir d'aquestes peces que estàs buscant a preus rebaixats. I aquests dies El Corte Inglés proposa interessants descomptes en molts dels seus dissenys de banyadors. Al seu catàleg podem trobar biquinis i vestits de bany a preus molt ajustats. I a continuació t'explicarem un exemple.

Renova el teu biquini a bon preu en El Corte Inglés

Entre les opcions que aquests dies rebaixa El Corte Inglés, ens ha cridat l'atenció el descompte que proposa a les dues peces del biquini d'Easy Wear. I és que pots fer-te amb un conjunt molt elegant i d'alta qualitat per poc més de 20 euros.

D'una banda tenim la braga de biquini llisa. Una peça que està fabricada amb poliamida en un 85% i elastà en un 15%. Gràcies a això som davant d'una peça molt còmoda suau i elàstica, que és just el que necessites per gaudir de les seves sessions de platja i piscina aquest estiu.

Una braga de biquini a la venda a El Corte Inglés que destaca per les seves fines costures, amb la qual cosa evitaràs rascades molestes al llarg del dia. I també per estar disponible en cinc colors diferents: blanc, negre, vermell, blau i verd. I totes elles costen 9,99 euros, però les dues primeres estan rebaixades unes 10%, amb el que poden ser teves per 8,95 € en la pàgina web d'El Corte Inglés. A més, estan disponibles en talles que van de la 34 a la 44.

Biquini d'Easy Bear1
Biquini d'Easy Bear / El Corte Inglés

Completa la teva compra amb el top de biquini

Una calceta que pots completar amb el top de biquini d'Esay Bear que llueix un disseny en triangle i amb efecte cortina que s'adapta perfectament al teu pit. En aquest cas també estan fabricats amb poliamida en un 85% i elastà en un 15%. I es caracteritzen per no tenir cèrcol.

Un disseny que també està disponible en els cinc colors esmentats. I ho trobaràs en talles que van des de la 80 a la 100, amb una mida de copa B. Una sèrie de dissenys que tenen un preu de 12,99 euros, però que com en el cas anterior, en negre i en blanc estan disponibles per 11,65 € al web d'El Corte Inglés.

Biquini d'Easy Bear
Biquini d'Easy Bear / El Corte Inglés

A més, utilitzant aquestes peces t'estaràs cuidant del medi ambient. Perquè com indica el fabricant, aquests articles estan "fabricats a partir d'ampolles de plàstic reciclades. El procés de producció del polièster reciclat és de baix impacte mediambiental ja que gasta menys recursos que altres fibres, genera menys CO2 i evita que les ampolles de plàstic acabin en abocadors".