Si menjar bé ja és una cosa que ens agradi, fer-ho pagant menys és una cosa que encara ens enamora més. Ara és possible fer-ho en un dels restaurants més ben valorats de tota Madrid, el GastoVía 61, que és dins del top 20 dels més ben valorats de la ciutat a TripAdvisor.
Un restaurant amb caràcter madrileny
Si reservem mitjançant TheFork, sempre que complim les condicions establertes, podrem aprofitar-nos de fins i tot un 30% de descompte, una cosa que sempre ve de gust i molt.
El restaurant té una ubicació excel·lent, tot just a 100 metres de la Gran Via de Madrid i molt a prop de llocs com la Plaça d'Espanya.
A la seva carta trobem cuina espanyola que enlluerna tant a propis com a estranys, sent un lloc de referència per provar el millor de la nostra gastronomia, encara que també amb moltes influències de la gastronomia mediterrània.
El GastroVía 61 té un rang de preus ubicat entre els 25 i els 45 euros per comensal, i no hem volgut desaprofitar l'ocasió de poder veure la seva carta online a TripAdvisor, on hem trobats alguns entrants com aquests:
- Cloïsses a la Brasa amb Mantó de Manila de Bitxo i Alls de Chinchón
- Tortillitas de Camarones amb Capote
- Carrabiner a la Graella Dabuten Sobre Parmentier de Boniato Morado
- Cua de Llagosta a la Moguda d'Amanida de Fruits Tropicals i Chimichurri
- Milfulls de Patata amb Rovell en Tempura a la Nostra Bola
Uns entrants molt elaborats i amb un nom que ens remarca l'esperit tant madrileny com a espanyol que desprèn aquest restaurant, del qual ja hem llegit comentaris com aquest a TripAdvisor: "El tracte del personal és formidable. Els plats eren una meravella. A més del que nosaltres demanem ens van oferir uns canapès formidables. I també com nosaltres no vam voler postres ens van posar uns didalets i dos petits dolços casolans. La veritat ho recomano"
Com a plats principals, trobem opcions tant de peix com de carn, entre les quals podem veure les següents:
- Bacallà Del Fòrum al Pil Pil amb Cloïsses
- Medallons de Rap Chisperos
- Cua de Vedella a Corrala de Jabugo
- Tataki Chipén de Llom de Cebó Gallec
- Steak Tartar San Isidro a la Vista i al Gust
- Tronc de Tonyina Vermella Fetén
- Corbina a la Brasa San Lorenzo de el Escorial
Per rematar, postres que tampoc no es queden enrere, impregnades d'igual forma amb noms madrilenys per a aquesta barreja d'esperit informal i reivindicació:
- Pastís de Pastanaga al Xotis Del Xef
- Amanida de Fruites Fresques a l'Orguenet de Llimona
- Milfulls Mola Mazo la Xocolata
- Tiramisú de Madrid al Cel
Un restaurant ideal per conèixer la gastronomia local, que com veiem té una varietat a la seva carta més que abundants, i a més ara amb un preu especial si fem la reserva en TheFork.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)