La ciutat de Granada és d'aquestes que a poca gent pot no agradar-li. I la gastronomia també és un aspecte molt a tenir en compte d'aquesta ciutat andalusa, famosa per les seves tapes, racions, bons productes... Tanmateix, a la mateixa vegada és una ciutat oberta al món, com demostra que el restaurant més ben valorat a TripAdvisor de Granada estigui especialitzat en menjar mexicà, una cosa que ens ha sorprès i alegrada alhora. A cop de plats amb molt sabor s'ha anat guanyant molt bona crítica, i hem volgut conèixer una mica més sobre ell.

Menjar mexicà amb una gran relació qualitat-preu

Es tracta d'un restaurant situat a la zona de camí de Ronda, anomenat Antojitos Mexican Food, que amb un rang de preus intermedi i una varietat molt àmplia a la seva carta, s'ha guanyat comentaris com aquest a TripAdvisor: "He vingut per recomanació d'un amic i m'he trobat una joia. El menjar ve tant amb qualitat com quantitat. Es nota que cuiden molt la presentació i els productes que utilitzen, perquè especialment les salses són genials. La cambrera també és molt amable en el tracte i avisa del picant per si no l'aguantes."

anto2

Antojitos Mexican Food a Granada

Aquests són alguns dels entrants i amanides que podem demanar en l'Antojitos Mexican Food per començar a obrir boca:

 • Nachos Kikiriki: Amb pico de gallo de tomàquet, formatge, ceba morada i llima.
 • Nachos carnívors: Amb carn de porc, formatge i guacamole
 • Nachos avocado: Amb guacamole, formatge, llima, tomàquet i ceba morada
 • Amanida cèsar: Mezclum d'enciams, pollastre a la planxa, tomàquet cherry, formatge parmesà i crostons preparat amb salsa cèsar
 • Amanida de llagostí i alvocat: Llagostins cuits, cogombre, tomàquet cherry, ceba morada i alvocat amb coriandre amb sal, pebre i llima

Les clàssiques quesadillas no podien faltar en un restaurant mexicà tan ben valorat, aquestes famoses truites de blat a la planxa, farcides amb formatge i més ingredients són gairebé obligades, i algunes de les que podem demanar són aquestes:

 • Quesadilla flor de carbassa: Flor de carbassa i formatge
 • Quesadilla de porc: Porc i formatge
 • Quesadilla de huitlacoche: Huitlacoche (fong de blat de moro) i formatge
 • Piodilla: Pollastre i formatge

antogrande

Burrito del Antojitos Mexican Food

A més, els burritos els podem trobar tant a la manera clàssica com fregits (chimichangas). Els burritos són rotllos de tortitas de blat a la planxa farcits a la seva elecció acompanyats amb formatge, mongetes, crema agra i arròs mexicà. En podem demanar alguns com aquests:

 • Burrito carnechilón: Xile, mongetes, carn picada de vedella, formatge, arròs, crema agra i fesols
 • Burrinillo: Porc amb chipotle, formatge, arròs, crema agra i fesols
 • Pibilburrit: Llagostins, formatge, arròs, crema agra i fesols
 • Chimichanga planchón: Burrito fregit amb vedella, formatge, arròs, crema agra i fesols

Molta varietat en aquest restaurant que com hem vist ja arrasa en valoracions en TripAdvisor, i que mitjançant les seves postres podrà el colofó a què assegurança serà una més que bona experiència. Cuina mexicana amb les receptes tradicionals i apostant sempre pel producte de qualitat i l'explosió de sabors pròpia de la cuina llatinoamericana.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)