Entre els secrets de l'èxit de Mercadona a Espanya al llarg dels anys, destaca l'estratègia que segueix amb les seves marques blanques. Aquestes solen oferir productes d'altíssima qualitat a preus molt continguts que són molt apreciats pels consumidors. Articles són entre els més ben valorats i més comprats pels clients de la cadena de superfícies valenciana. Gràcies a ells s'aconsegueix un estalvi important a la factura sense que això disminueixi la qualitat.

Una de les marques més aclamades d'aquesta secció és Deliplus. Al costat d'Hacendado, és una de les marques blanques més buscades pels visitants de Mercadona. I no és per a menys, ja que al seu catàleg proposen productes gairebé miraculosos. Per exemple el que ocupa les següents línies i que serà ideal ara que acaben les festes nadalenques.

Mercadona té un producte miraculós per millorar l'estat de les teves ungles

Perquè segurament al llarg de les últimes setmanes has recorregut a pintaungles per lluir unes mans de 10. Tanmateix, utilitzar aquests productes sovint pot deixar les ungles fetes malbé. I aquí és on entra en acció el producte que coneixeràs a continuació.

Es tracta del tractament per a ungles i cutícules Sérum SOS de Deliplus. I com el seu nom indica és un SOS per a les ungles fetes malbé que t'ajudarà a recuperar el millor estat de les mateixes perquè puguis tornar a presumir en temps rècord.

Tractament per a ungles i cutícules Sérum SOS de Deliplus
Tractament per a ungles i cutícules Sérum SOS de Deliplus / Mercadona

Per 3,50 euros tindràs les teves ungles com a noves

Utilitzar i treure profit d'aquest producte de Deliplus a la venda a Mercadona és molt senzill. Només has d'aplicar-lo sobre les ungles i deixar que el sérum faci la seva màgia. En poc temps podràs tornar a lluir unes ungles saludables i llestes per continuar bregant amb el dia a dia.

Aquest producte està a la venda tant en la pàgina web de la cadena de superfícies de l''oncle Roig' com en la pàgina web. I el trobaràs en envasos de 10 ml. El just i necessari per realitzar diverses aplicacions i aconseguir els millors resultats. I si estàs pensant que aquest producte miraculós costa un ull de la cara, estàs molt equivocada. Cada unitat costa 3,50 euros.