El sérum rejovenidor que és a Mercadona i que està donant tant de què parlar és el de Prevent Proteoglicanos Age Skin, el qual forma part d'altres dels seus sérums més venuts en l'actualitat. Aquesta reconeguda cadena de supermercats s'ha destacat per oferir sempre la millor línia de cura personal antiedat i els seus meravellosos preus sense deixar de banda la seva efectivitat i qualitat.

Mercadona amb els seus sérums rejovenidors ha guanyat la confiança dels seus clients més exigents i per descomptat una gran acceptació al mercat cosmètic. Gràcies als articles fabricats amb compostos actius de primera qualitat. A més de tot això el seu preu és assequible i els resultats obtinguts s'han comprovat al sector de l'estètica antiedat.

Sérum facial Potenciador Proteoglicanos Prevent Age Skin de Deliplus
Sérum facial Potenciador Proteoglicanos Prevent Age Skin de Deliplus / Mercadona

El nou sérum antiedat de Mercadona és un dels més venuts

Aquest sérum es pot utilitzar per persones d'un ampli rang d'edat i és apte també per a tota mena de pells, ja que ha estat formulat amb els mateixos components actius que utilitzen les marques de gran renom o d'alta gamma. Gràcies a l'acció d'ingredients com els proteoglicans, la seva formulació dermatològica pot ajudar a millorar la textura de la pell immediatament. Com a conseqüència es reduiran les arrugues a causa que aquest component afavoreix la producció d'àcid hialurònic.

Tanmateix, en comparació amb altres productes similars el percentatge de proteoglicans no és molt elevat i és per això que es redueixen les línies d'expressió menys marcades. Malgrat això el teu rostre adquireix una aparença més fresca i jove Es per això que es redueixen les línies d'expressió menys marcades i el teu rostre adquireix una aparença més fresca i jove gràcies que la seva acció és més hidratant.

El que has de tenir en compte és que el producte no és vegà perquè en la seva fórmula s'inclou un derivat del cartílag del salmó que ajuda a millorar en gran mesura l'elasticitat, així com la textura de la pell.

Per fer servir adequadament aquest producte has de dur a terme la teva rutina de neteja i posteriorment col·locar de 2 o 3 gotes a la cara, el pots utilitzar en el matí i en la nit. El pots trobar a qualsevol establiment de Mercadona o online per 6 euros.