Ja saps que un dels punts forts d'El Corte Inglés està en la gran varietat de peces de roba que té a la venda. La cadena de grans magatzems és experta en moda i al seu catàleg es poden trobar peces per a totes les edats, sexes i gustos. A més, entre les seves opcions es poden trobar peces de moltíssimes marques, algunes de les quals són entre les més exclusives del mercat.

Així mateix, són moltes les persones que s'esperen fins a dates assenyalades com gener o juliol per anar a El Corte Inglés i renovar l'armari. I és que aquests són els mesos de les rebaixes, en els quals es poden trobar oportunitats imbatibles.

El Corte Inglés avança les rebaixes

No obstant això, en El Corte Inglés ja han avançat alguns descomptes. Rebaixes que es poden trobar aquests dies en algunes de les seves peces més buscades i sol·licitades. Per exemple, en algunes de les samarretes de la reconeguda marca Jack & Jones. I atenció, perquè els descomptes són per a alguns dels models de la col·lecció de la temporada primavera-estiu. Així ja no hauràs d'esperar a mitja època estival per aconseguir els millors preus a les peces que vulguis utilitzar en els mesos que venen per davant. Podràs tenir-les ja al teu closet.

Per exemple, a la samarreta d'home de màniga curta que ocupa les següents línies. Una samarreta que està confeccionada en cotó al 100%, la qual cosa proporciona màxima comoditat i frescor. Una samarreta que llueix un disseny amb coll rodó i el logo de la firma estampat al frontal en contrast amb el fons.

Samarreta de màniga curta de Jack & Jones
Samarreta de màniga curta de Jack & Jones / El Corte Inglés

Diferents colors i dissenys per només 9 euros

Una samarreta que podràs triar en diferents colors: blau, blau marí, verd fosc, blau marí o morat, cada una d'elles amb un disseny diferent del logo. I en talles que van de la S a la XXL.

Una peça que té un preu habitual de 12,99 euros, però que aquests dies gaudeix d'un descompte del 30% que la deixa en només 9,09 euros.

Samarreta de màniga curta de Jack & Jones1
Samarreta de màniga curta de Jack & Jones / El Corte Inglés

Una xifra tan baixa que convida a comprar més d'una unitat d'aquesta samarretes de Jack & Jones, escollint dissenys diferents perquè tinguis varietat a l'hora d'escollir el teu outfit en funció de l'ocasió, ja sigui per anar a la platja o a una cita amb aquesta persona especial.