Estaràs d'acord que no hi ha estiu que es preï sense prendre de tant en tant un bon aperitiu. És, sens dubte, un dels millors moments del dia. Sobretot si el compartim amb la parella, la família o els amics. I encara que no sigui possible fer-ne un cada dia, és bo per a la nostra ment fer-ne algun en els dies que tenim de descans.

Entre els elements bàsics d'un bon aperitiu destaquen les olives, les escopinyes, les patates o el vermut. Un aperitiu no és el mateix sense algun d'aquests aliments.

Les escorces no poden faltar en un bon aperitiu

Però en la varietat està el gust. I a moltes persones els encanta afegir elements com les escorces, un altre actor típic de gairebé qualsevol aperitiu.

Amb tot això i tenint en compte que aquest serà el primer estiu després de dos anys sense les restriccions pel coronavirus, no estarà de més escollir unes escorces que estiguin una categoria per sobre de les que solem trobar a qualsevol supermercat. I en això et donarà un cop de mà el Club del Gurmet d'El Corte Inglés.

El Club del Gurmet té unes escorces elaborades pel xef Albert Adrià

A hores d'ara ja hauries de saber que en aquesta secció del supermercat de la cadena de grans magatzems es poden trobar els millors productes en la majoria de sectors culinaris. Al Club del Gurmet es poden trobar els millors productes de la gastronomia. I a més dels típics embotits ibèrics o dels vins amb Denominació d'Origen, entre d'altres, també podem trobar escorces per a aquests paladars més exigents.

Perquè en el Club del Gurmet s'han aliat amb el xef Albert Adrià per posar a la venda unes escorces de pernil d'alta qualitat que convertiran qualsevol aperitiu en un de restaurant de luxe.

Tiretes de pernil La cala Albert Adrià1
Tiretes de pernil La cala Albert Adrià / El Corte Inglés

Estem parlant de les Tiretes de pernil La cala Albert Adrià, unes escorces elaborades artesanalment amb autèntica pell de pernil de Terol. Unes escorces que han estat fregides amb oli de gira-sol i a què s'ha afegit un toc final de sal per donar-los un sabor únic.

Aquestes escorces a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés lluen un color daurat molt desitjable. I a la boca són molt cruixents.

Tiretes de pernil La cala Albert Adrià
Tiretes de pernil La cala Albert Adrià / El Corte Inglés

Un producte que trobaràs al catàleg del Club del Gurmet bosses de 100 grams a un preu de 3,20 euros i que delectaran als comensals de qualsevol aperitiu. No és casualitat que sigui l'aperitiu més venut actualment a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.