Si ets amant del vi i t'agrada degustar les millors varietats, la caixa que trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés t'encantarà. Un pack de sis ampolles que està arrasant en vendes i en el qual trobaràs tres de les millors varietats de vi francès que hi ha al mercat. Així els podràs provar d'una tacada sense haver de estar buscant-los per separat en botigues|tendes especialitzades.

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 13% vol.

Aquest pack conté tres dels millors vins de França

Dit això, entrem en detalls. Aquesta caixa amb sis ampolles a la venda al web del Club del Gurmet conté dues ampolles de tres varietats diferents. Concretament trobaràs:

  • 2 ampolles Louis Latour Cuvée Latour Pinot Noir 2020 (Borgonya).
  • 2 ampolles Simonnet Febvre Pinot Noir 2017 (Borgonya).
  • 2 ampolles M.Chapoutier Bila-Haut Blanc 2020 (Rousillon).
Caixa|Capsa de sis vins francesos del Clñuib del Gourmet
Caixa de sis vins francesos del Club del Gourmet / El Corte Inglés

Parlem ara del que trobaràs a cada ampolla. Començant pel Louis Latour Cuvée Latour Pinot Noir 2020, és un vi vi negre elaborat a les vinyes de Grans Crus de la Borgoña. Està elaborat amb la varietat Pinot Noir al 100%. I s'ha deixat criar entre 10 i 12 mesos en botes d'acer inoxidable.

Segons el tast, aquest vi és "suau, harmoniós i ben equilibrat". A la vista presenta un "bonic color robí", al nas té "un buquet intens", i en boca és "ampli amb notes de fusta".

Quant al Simonnet Febvre Pinot Noir 2017, és un vi negre que té origen a la regió de Chablis a la Borgonya. També està elaborat amb la varietat Pinot Noir al 100%. I s'ha deixat criar durant 12 mesos en tranques.

Segons el tast, aquest vi presenta "aromes de fruits vermells". I en boca és "fresc i lleuger amb tanins discrets".

Finalment tenim el vi M. Chapoutier Bila-Haut Blanc 2020. Es tracta d'un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca en un 80%, Garnatxa Grisa en un 10% i Macabeu en un 10%. I s'ha deixat madurar durant pocs mesos, tal com assenyala el productor, per a "mantenir tota la frescor i millorar la mineralitad".

Segons el tast, aquest vi presenta a la vista un "color groc pàl·lid amb reflexos verds". Al nas "exhibeix aromes cítriques (llimona, aranja) amb un toc fumat" I en boca és un "atac fresc i molt aromàtic". "És rodó, amb una gran acidesa (procedent de les vinyes a més altitud amb maduració més tardana) i la calidesa i miralitad típica dels terres de Rousillon."

Rebaixats en un 15%

Un conjunt de vins que, a més, està rebaixat a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. El seu preu habitual és de 98 euros, però aquests dies el pots comprar al web esmentat per 83,30 €, el que significa un interessant descompte del 15%.