Les festes nadalenques estan a la cantonada. I és hora de començar a treure les peces més especials que tenim a l'armari per anar a les reunions més destacades amb els millors looks. Arriba el moment de treure els outfits de gala. I també d'anar d'estrena.

Si les teves intencions passen per celebrar el Nadal amb algun nou complement, un dels millors llocs al qual pots anar és El Corte Inglés. Ja saps que a la cadena de grans magatzems trobaràs tota mena de peces i complements. I que en la majoria dels casos són d'altíssima qualitat. És una de les garanties d'El Corte Inglés.

El Corte Inglés té a la venda un dels dissenys més exclusius de Guess

I no només això. Tant en els seus centres físics com al seu catàleg online pots trobar col·leccions d'altres marques externes. I en la seva llista de marques trobaràs alguns dels millors productes de Guess. La firma d'alta costura també és present entre els productes d'El Corte Inglés. I un dels articles que més t'agradarà el trobaràs en les següents línies.

Sabates de saló de dona de Guess
Sabates de saló de dona de Guess / El Corte Inglés

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés

Es tracta de les sabates de saló de dona amb taló d'agulla. Unes sabates que et permetran guanyar alguns centímetres i que completaran qualsevol combinació amb el millor estil i l'elegància més gran.

Aquestes sabates a la venda a El Corte Inglés venen en color negre, el que accentua aquesta elegància esmentada. I llueix un estampat amb el logo de la marca en tons grisos. A tot això se li suma un taló d'agulla de 9 centímetres d'altura que faran que semblis més alta i estilitzaran la teva figura. A més, aquestes sabates de Guess llueixen una punta afilada, el que augmenta l'elegància.

Disseny elegant ideal per a les festes nadalenques

Aquestes sabates de Guess a la venda en El Corte Inglés estan fabricades amb poliuretà al 100% al seu exterior, mentre que al seu interior utilitza napa sintètica en la seva totalitat, tant a la sola com al folre, el que atorga una alta comoditat en caminar. I tot això es completa amb una sola de goma que donarà seguretat en cada trepitjada i que llueix en color beix en contrast amb la resta de la sabata.

Un disseny que trobaràs a El Corte Inglés en talles que van de la 36 a la 41. El seu preu: 145 euros. No són unes sabates barates, però són d'alta qualitat i tampoc no passaran desapercebudes. Valen cada un dels euros que costen. A més, en costar més de 99 euros, podràs aprofitar-te de l'enviament gratuït que proposa la cadena de grans magatzems.

Pots comprar-les ara mateix en El Corte Inglés