El Corte Inglés té a la venda els botins per a dona amb taló que són perfectes per a qualsevol moment elegant, sent uns botins molt cridaners a causa de tot el que ofereixen, però no només això, sinó que són un sinònim d'estatus.

Això és a causa que són de la marca Michael Kors, per la qual cosa només amb llegir aquest nom ja t'has de fer una idea del bons que són aquests botins de taló alt.

De fet, el preu que tenen és una mostra que són de total qualitat, ja que costen 275 euros, encara que podràs aconseguir-los amb un 30% de descompte si comptes amb una targeta El Corte Inglés.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Botí de Michael Kors
Botí de Michael Kors

Aquests botins són els que necessites si vols veure't bé durant la nit de Cap d'Any

Elegants alhora que còmodes, aquests botins tenen un disseny que només l'hi podria donar Michael Kors. Comencem parlant d'aquest disseny de punta fina que posseeix, la qual cosa li dona autoritat i al mateix temps estil, la qual cosa es combina amb el seu taló alt d'agulla.

Això li dona una aparença molt cridanera quant a disseny, però com te n'hauràs pogut adonar, aquest model té molt més, ja que té una superfície coberta de strass, la qual cosa acaba de donar-li el toc a aquest model.

El strass fa que sobresalti per sobre d'altres models i el color negre que té el calçat fa possible que el puguem utilitzar amb altres peces sense cap tipus de problemes. Una cosa que ens agrada és que posseeixen un tancament de cremallera en els seus laterals, la qual cosa ve més que genial per poder posar-nos aquests botins amb total comoditat.

Parlant de comoditat, té una plantilla suau que farà que caminar amb ells sigui alguna cosa veritablement profitós. Per tot això i molt més és que no hauries de deixar d'aconseguir aquest model, el qual està disponible fins i tot a la botiga online d'El Corte Inglés.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés