Un dels objectes més cars en què solem invertir és a les vaixelles, i és que amb prou feines les utilitzem ja que les solem treure en ocasions especials i fem servir diàriament plats convencionals. Però ara El Corte Inglés té una vaixella que es convertirà en la protagonista del teu nadal ja que són molt maques i quedaran boniques a la taula per tenir un sopar de luxe.

Aquesta vaixella per peces d'El Corte Inglés està fabricada en ceràmica de gres, i destaca per les seves subtils pinzellades de color que es fonen amb el fons ivori de les peces. És ideal per parar una taula en tons molt naturals, o una a la taula de Reis Mags gràcies als seus colors.

Tenint en compte que el seu preu és assequible, i si t'agrada organitzar grans celebracions, o si sols reunir entorn de la teva taula família nombrosa o un grup important d'amics aquesta és la que has d'incloure a la teva taula ja que és perfecta i molt bonica.

Vaixella per peces Reyes Magos1
Vaixella per peces Reis Mags / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

El plat dels tres Reis Mags

A més, es caracteritza per tenir gran resistència als cops i als canvis bruscos de temperatura (fins a 130°C); són aptes per a microones, congelador i rentaplats. D'altra banda, està composta per sis plats plans, sis plats de postres, sis plats fondos, font oval de 25 cm, font oval de 29 cm i vasos.

El gegant espanyol s'esforça cada Nadal per ser un dels principals racons dedicats a aquest màgic moment, i així ho fa amb aquesta proposta de vaixella al·lusiva a la festa de final d'any.

Si desitges adquirir aquest joc de vaixelles ho pots fer visitant la pàgina d'El Cortes Inglés o apropant-te a la botiga física de la firma. El millor és el preu de cada peça. N'hi ha des de tan sols 4,95 euros; una suma bastant assequible tractant-se de l'esmentat producte.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés