El Corte Inglés en té una caçadora amb la que triomfaràs una vegada i una altra, amb acabat en pell sintètica i bona estructura per ajustar-se al cos amb delicadesa i crear un efecte de molt estil en tot moment.

Aquesta és una caçadora biker d'El Corte Inglés que està dissenyada per a dona i confeccionada en pell sintètica per crear un efecte de caçadora de pell que resulta encantador. Amb aquest toc brillant i llis que caracteritza a aquest tipus de peces, mantenint l'estil en tot moment.

El color negre és l'elegit per a aquesta caçadora i t'avancem que està plena de detalls. El primer que salta a la vista són els tancaments de cremallera metàl·lica en color platejat que li aporten un bon contrast i aquest estil de caçadora clàssica.

Amb tancament en la part frontal i coll semialt que s'ajusta amb botó a pressió per crear el millor dels efectes. Compta a més amb costures marcades a les espatlles i també en els laterals per mantenir la forma i estructura en tot moment.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Caçadora biker de dona de pell sintètica
Caçadora biker de dona de pell sintètica / El Corte Inglés

És el gran èxit d'El Corte Inglés ara mateix

En la part posterior conserva l'estil de costures marcades que modelen la caçadora a la cintura per crear el millor dels efectes al cos. Aquesta caçadora compta amb quatre butxaques, dos de cremallera en la part superior i dos en els laterals per protegir les teves mans.

Un altre detall és que compta amb un folre a to que a més de brindar comoditat i estil, la converteixen en una caçadora ideal per portar amb diferents estils. Els materials utilitzats per a aquesta jaqueta són el poliuretà i la viscosa, que es combinen per crear el millor dels efectes i que puguis utilitzar-la una vegada i una altra sense perdre el seu estil.

Les talles que pots mirar ara mateix van des de la 34 fins a la 42, però hem d'advertir-te que algunes ja han començat a esgotar-se per la qual cosa has de consultar la seva disponibilitat al moment de fer la teva compra. T'avancem el preu per si t'has quedat enganxada amb aquesta biker i és que ens hem sorprès en veure-la disponible per 44,99 euros.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés