És possible que t'hagis fixat que el catàleg de Mercadona no sol ser estàtic. I si no ho has fet, has de saber-ho. Els responsables de la cadena valenciana de supermercats estan molt pendents de les tendències del mercat i de consum dels seus clients. I aporten sovint nous productes que demanden els visitants de Mercadona, així com eliminen els que menys èxit tenen.

A més, Mercadona proposa productes aptes per a tota mena de clients. Així és com a les prestatgeries dels establiments físics de l'empresa de Juan Roig podem trobar aliments sense gluten, integrals, sense sal, sense sucres, sense greixos, sense lactosa, etc.

Mercadona reinventa el pollastre

En aquest sentit, un dels productes que més sortida té és el pollastre. Estem parlant d'una de les carns més saludables que existeixen. Per aquesta raó molts entrenadors recomanen incloure'l en la dieta. I és també un dels aliments que més possibilitats ofereixen. Es pot preparar bullit, a la planxa, rostit, en filets, amb amanida... La llista és interminable.

Un aliment que ara Mercadona ofereix en un nou format. La cadena de supermercats valenciana el proposa en forma de tires. És ideal per emportar-te'l quan et toca menjar fora de casa o te'n vas d'excussió de cap de setmana. Tot just requereix preparació. Venen llestes per consumir. I podràs menjar-te-les en fred o en calent. Encara que si prens la segona opció estaran molt més saboroses.

No necessita preparació prèvia

Es tracta d'un dels productes més saludables del catàleg de Mercadona. No conté conservants ni colorants. El 99% dels seus ingredients són pollastre i espècies. Més sa és gairebé impossible.

Aquestes tires de pollastre a la venda a Mercadona venen en envasos de 140 grams. I cada un dels envasos té un preu de 2,05 euros. Un producte que ja s'està fent viral a les xarxes.

"Si l'he provat és un bàsic en la meva compra em treu de molts conflictes, "És brutal en pa de pita" o "A la meva nevera sempre n'hi ha. És molt bo", són només alguns dels comentaris que es poden llegir entre els usuaris que ja les han provat.