Un dels bàsics de totes les cases és un bon pa, no pot faltar a cap taula i llista de la compra. Pot ser la base d'un deliciós sopar, menjar, esmorzar o berenar. Però perquè perduri per més temps cal saber tallar-lo i un vídeo a Tik Tok s'ha tornat viral per la manera de tallar el pa i així aquest duri molt més temps i el puguis menjar en llesques perfectes.

A l'hora de tallar-lo a les màquines de tallar que hi ha al mateix supermercat es comet l'error de col·locar en qualsevol forma Si canvies la posició en lloc d'horitzontal per aconseguir unes llesques petites, el col·loques en vertical, les possibilitats d'aquest pa són més grans. Podràs servir-lo com a torrada en un sopar ràpid.

El millor d'aquesta forma de tall ,de pa és que pots col·locar amb facilitat els següents ingredients: una mica de formatge, tomàquet, orenga i uns xampinyons o llonganissa. Obtindràs una espècie de torrada gratinada si la portes al forn, serà una de les teves millors opcions per al sopar.

Aquest tall et permet fer múltiples receptes de pa

Ja sigui espelta, de sègol, gallec o baguet és en rodanxes. Pot semblar massa simple, però només fa falta tallar-lo a rodanxes per guardar-lo molt millor, de manera que no s'espatlli i estigui a punt per servir sense haver d'utilitzar el ganivet cada vegada que es destapi.

@chinito.asmr

 

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Per mantenir la seva frescor i textura, el secret està que no perdi humitat i per aconseguir-ho, pot embolicar-se en un mocador de cotó i guardar-lo en un lloc sec, i fresc.

Si s'embolica en bosses de plàstic, el pa no aconsegueix respirar, llavors, al final, es queda sec i gomós o dur. Una altra bona manera de fer-ho és congelant-lo. Encara que sembli una bogeria, si el pa es talla a rodanxes, s'embolica en paper alumini i es porta al congelador s'estaria prolongant més la seva vida útil d'una setmana sense que perdi massa propietats.

Amb aquest truc a l'hora de tallar pa pots preparar postres impressionants. Treu les vores i converteix aquesta porció de pa tan gran en un milfulls de torrades. Pots cuinar una torrada gran, tallar-la en dos i omplir-la amb una mica de crema, crema de cacau o dolç de llet. El resultat amb sucre glass per sobre és espectacular.