Dj Mariio és el youtuber de FIFA més conegut d'Espanya. Encara que va començar fent tutorials de PES el 2012, actualment és el FIFA el que ocupa bona part de les seves hores a la xarxa. I també és un dels streamers que més està interaccionant sobre el Mundial de futbol que aquests dies es juga a Qatar. I tot sabent la seva tirada, a Mercadona han decidit fitxar-lo.

Les xarxes socials mouen bona part del món en l'actualitat. I és per això que els qui viuen d'elles són una part molt important de la cadena de Màrqueting Digital. Pocs com ells generen tantes vendes. És per això que moltes marques els contracten per publicitar diferents productes.

Mercadona ven la colònia de Dj Mariio

Tanmateix, a Mercadona han anat un pas més enllà. La cadena de supermercats valenciana ha posat en marxa l'estratègia de vendre productes inspirats en ells. Concretament en Dj Mariio. I els ven a preu de demolició.

Concretament, Mercadona té a la venda una colònia basada en el famós Youtuber Dj Mariio. Una fragància que es ven en exclusiva a Mercadona i que forma part de la llista de fragàncies low cost que la distribuïdora valenciana té a la venda.

DJ Mariio fragància
Fragància de DJ Mariio / Mercadona

Aquesta colònia es ven en packs en els quals també venen un gel de bany i un xampú. Ambdós tenen la mateixa aroma que la fragància. I compte, no és una colònia que utilitza el nom de Dj Mariio per vendre. Segons apunta el mateix influencer, ha dedicat un any a elaborar aquesta fragància al costat d'una empresa especialitzada.

Pack de colònia, xampú i gel per 10 euros

Aquesta colònia es ven en flascons de 100 ml. I ha estat fabricada pels Laboratoris RNB. I estem parlant d'una fragància juvenil i fresca, inspirada en el futbol i els videojocs.

DJ Mariio
DJ Mariio

El xampú, per la seva part, també ve en flascons de 100 ml. I és perfecte per aconseguir l'escuma perfecta i una aroma agradable al cabell. El mateix que el gel de dutxa, que també et deixarà una olor característica al cos i una pell molt suau. I els tres productes han estat provats dermatològicament.

Un producte que es converteix en un regal de nadal perfecte per als joves de la casa i que trobaràs a Mercadona per un preu de 10 euros, tant en la pàgina web de l'empresa de Juan Roig com en els centres físics.