És innegable la importància dels productes a l'hora de cuinar i elaborar els menjars. La qualitat de tots els elements d'una recepta entren en el joc: varia el sabor, la textura i l'aroma del que anem a preparar. L'elecció de bona matèria primera pot fer sublim el teu plat favorit. Per això El Cortes Inglés té a la venda un oli extra verge que serà el protagonista de totes les teves receptes.

Es tracta de l'oli d'oliva verge extra Abbae De Queiles, és un producte d'altíssima qualitat, un suc de fruita natural extret d'oliva de la varietat Arbequina mitjançant les tècniques més modernes, conservant totes les seves propietats, tant alimentàries, com aromàtiques. Aquest oli en particular té un sabor intens acompanyat d'aromes que et traslladen als millors llocs del món, un producte exclusiu i de gran qualitat, amb olives conreades amb meticulositat i afecte.

Oli d'El Corte Inglés
Oli d'El Corte Inglés

D'aquest producte no només es gaudeix en plats elaborats, sinó que és perfecte per degustar amb una mica de pa. Una veritable menja si és enfornat recentment o una mica torrat. És la mossegada perfecte com a aperitiu abans de menjar, i com no per esmorzar, font d'energia i nutrients. Òbviament, és un magnífic adorn i amaniment per a amanides, amb un sabor sense igual que es distingeix des del primer moment.

Si desitges adquirir aquest meravellós producte perfecte per a la teva cuina ho pots fer visitant la pàgina web d'El Corte Inglés o apropant-se a una de les seves tendes físiques. El millor és el seu preu ja que només hauràs de pagar 19 euros.

Els xef prefereixen oli d'Oliva extra verge

Els olis d'Oliva Verge Extra en les seves diferents varietats s'han convertit en els de referència per als experts, utilitzant-los per potenciar el sabor de les seves receptes, ja que és una gamma en la qual es persegueix l'excel·lència a cada collita, generant un oli d'Oliva Verge Extra Prèmium d'extrema puresa.