És possible que a hores d'ara ja hagis gaudit de les teves vacances i hagis gaudit d'algun viatge. Però si no és així, probablement ja estiguis planejant què faràs en els teus dies lliures. I que en aquests plans tinguis intencions que agafar algun avió.

Si és així, sabràs de la importància de tenir una maleta de cabina per a la teva economia. I és que facturar equipatge és cada dia més car. Un element indispensable del qual podràs trobar moltes opcions a El Corte Inglés. Encara que la que més ens ha cridat l'atenció és la que ocupa les següents línies. Una maleta de cabina que sembla treta d'una pel·lícula d'Indiana Jones.

Aquesta maleta vintage serà perfecta per als teus viatges

Es tracta de la maleta de cabina de pell en color camel de la marca Kitbuck. Una maleta que et permetrà guardar molt equipatge, a més de viatjar amb un estil únic. I el millor de tot: està rebaixada en ni més ni menys que un 62%. Una oportunitat que no has de deixar escapar si estàs buscant una maleta de cabina que es diferenciï de les de tota la vida. Realment sembla treta d'una pel·lícula d'Indiana Jones.

Maleta de cabinda de Kitbuck2
Maleta de cabina de Kitbuck / El Corte Inglés

Aquesta maleta de cabina de Kitbuck d'oferta en El Corte Inglés està fabricada amb pell al 100%, la qual cosa la fa molt resistent als cops i les esgarrapades. I llueix un disseny vintage en color camel molt atractiu. No et podràs resistir quan la vegis.

Pots comprar-la en El Corte Inglés

Una maleta retro que sembla servei d'una pel·lícula d'aventures que mesura 46 cm d'alt, 38 cm d'ample i 22 cm de fons. Pesa 5 quilos. I al seu interior té una capacitat de 38 litres. Seran suficients per guardar tot el que necessitis. A més,disposa de tres compartiments a la part exterior, dos de petits i un de gran. Seran perfectes per guiardar els objectes que vulguis tenir a ma com la cartera, les claus o els bitllets d'avió.

Maleta de cabinda de Kitbuck1
Maleta de cabina de Kitbuck / El Corte Inglés

El Corte Inglés rebaixa aquesta maleta de cabina en un 62%

D'altra banda, aquesta maleta de cabina integra dues rodes per facilitar el seu transport. Aquestes són silencioses i absorbeixen els cops. I tot això es completa amb una barra extensible a dues alçàries i amb un pany de seguretat que mantindrà el seu contingut sempre sa i estalvi.

I atenció al seu preu. Perquè aquesta maleta vintage de pell de la marca Kitbuck té un preu habitual de 536 euros. Tanmateix, aquests dies te la pots emportar per gaudir dels teus viatges per 200 euros. Una rebaixa sorprenent que fa d'aquesta maleta el complement irresistible i que estaves buscant per als teus viatges.

Pots comprar-la en El Corte Inglés