Encara que estiguem acostumats a obrir l'aixeta i que surti aigua sense problemes, l'aigua és un bé escàs, però necessari per al nostre dia a dia. Sobretot en èpoques en què es donen onades de calor com les que estan afectant bona part del territori. És imprescindible per hidratar-nos i no defallir. I també per dutxar-nos i refrescar-nos quan arriben les nits tropicals i volem agafar el son amb normalitat.

Per a molts, totes les aigües són iguals. I no noten les seves diferències al paladar. Tanmateix, res més lluny de la realitat. No totes les aigües són iguals. I tampoc totes no tenen la mateixa qualitat. N'hi ha més pesades que d'altres. Són les que contenen més minerals. I en aquest sentit, les de mineralització feble són les més recomanables. Tant per consumir soles com per preparar altres begudes com a cafè o infusions. De fet, les aigües de mineralització feble aconsegueixen que la cafeteres durin més temps. I encara que són més cares, ens ajuden a millorar la nostra salut i el funcionament dels nostres electrodomèstics. 

En el Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés trobaràs una de les aigües "més pures del món"

Escollir una aigua adequada quan anem al supermercat no és fàcil. N'hi ha de molts tipus i moltes marques. I també n'hi ha per als paladars més exigents.

Si ets d'aquests últims, potser hauries d'afegir a la teva llista de la compra l'aigua que té a la venda El Corte Inglés a la seva secció del Club del Gurmet. Una aigua que prové d'Itàlia i que serà un plaer per als teus sentits.

Es tracta de l'aigua de la marca Filette. Una aigua que, segons anuncia el fabricant, és de les "més pures del món". Això és gràcies que amb prou feines conté arsènic o nitrats, és baixa en sodi i el residu està "perfectament equilibrat". Una aigua perfecta per utilitzar-la diàriament i tenir una alta cura de la teva salut.

Aigua Filette
Aigua Filette / El Corte Inglés

Ideal per acompanyar qualsevol menjar o destil·lat d'alta qualitat

Aquesta aigua s'extreu a 900 metres d'altura sobre el nivell del mar de la font de Guarcino, a la zona de Lazio, a Itàlia. Es tracta d'un entorn natural i totalment verge. I s'envasa en ampolles que segueixen l'estètica de la ginebra anglesa que no contamina i varia el seu sabor.

Segons el fabricant, aquesta aigua a la venda a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés compta amb una neutralitat que la fa ideal per acompanyar una copa de vi, alguna beguda destil·lada prèmium, un còctel o qualsevol menjar.

A més, aquesta aigua Filette està sotmesa a controls diaris garantits als seus laboratoris per assegurar que es compleix amb "els més alts estàndards de qualitat".

Una aigua que trobaràs al catàleg de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés en ampolles de 43,7 cl, a un preu d'1,99 euros cada unitat.