Fa temps que Mercadona aposta pel menjar preparat en la seva estratègia d'acontentar tots els seus clients. Els responsables de la cadena de supermercats valenciana saben que, entre moltes d'altres, una bona manera de fomentar la confiança dels seus 'caps', que és com anomenen els seus visitants, és facilitant-los la vida. I que millor que fer-ho reduint el temps que han de passar a la cuina preparant els seus plats diaris.

És per això que a Mercadona podem trobar una àmplia oferta de plats llestos per escalfar i menjar. I el que ocupa les següents línies és una delicatessen que arrasa a Catalunya el 26 de desembre.

Els canelons són típics del 26 de desembre a Catalunya

Aquest dia és festiu a Catalunya i en altres zones d'Espanya. El motiu que sigui festiu és que antigament s'utilitzava aquella jornada per tornar al lloc de residència habitual després d'haver-se reunit per Nadal. I és un dia en què a Catalunya se solen menjar canelons. Això també té una raó històrica. I és que en lloc de preparar un nou menjar, s'aprofitaven les sobres del dia anterior per no tirar res.

Una menja per a moltes persones que ara podràs menjar en qualsevol època de l'any sense haver d'esforçar-te a la cuina gràcies a Mercadona. A la cadena de superfícies trobaràs canelons llestos per escalfar i menjar. No podràs resistir-te.

Canelons|Canalons casolans de carn de Casa Mas
Canelons casolans de carn de Casa Mas / Mercadona

Mercadona té a la venda canelons llestos per escalfar i menjar

Aquests canelons els prepara i envasa el proveïdor Casa Mas, una empresa establerta a Barcelona i que és especialista en plats preparats. Són canelons preparats mitjançant una fórmula casolana i són de carn. I venen presentats en safates que contenen sis unitats que en total pesen 700 grams. I atenció al seu preu, perquè podràs comprar-los per només 5,50 euros, tant en la pàgina web de Mercadona com a les seves botigues físiques. Un preu que fa que sigui una opció ideal per oferir en alguna de les teves reunions especials durant les festes nadalenques o per menjar qualsevol altre dia de l'any.

En tot cas, abans de comprar-los i consumir-los has de tenir en compte algunes premisses. El productor recomana conservar-lo a temperatures d'entre 0 i 4ºC. I que una vegada obert el consumim en menys de 24 hores per assegurar que està en bon estat. A més, es poden congelar. Encara que es recomana descongelar-lo 10 dies abans de la seva caducitat i consumir-lo dins de les 48 hores següents.

La seva preparació és molt senzilla. Només has de preescalfar el forn a 200ºC , retirar l'envàs de plàstic i introduir la safata d'alumini al forn a una altura intermèdia durant 20 minuts.