Mercadona ja té disponible el regal que cap nen no vol rebre i alhora sí, el dolç de carbó que s'ha convertit en part de la tradició de Nadal.

No et quedis sense el teu dolç de Mercadona

Des de ja pots fer-te amb el clàssic dolç de carbó de Mercadona que sempre és un encert. Es tracta d'un paquet que compta amb carbó dolç de 100 grams perquè els nens puguin gaudir d'una bona quantitat de dolç ara mateix. El trobes disponible en un sac, amb teixit rugós i forma de sac que li aporta un estil únic molt tradicional. Amb tancament de cinta en la part superior i un clàssic cartell que indica que a l'interior et trobes un carbó dolç. A més, compta amb costures en els laterals, sent un embolcall bastant original per regalar-ne tant als nens com als teus amics o familiars en les festivitats.

Carbó dolç de Mercadona
Carbó dolç de Mercadona

A l'interior trobes un dolç de caramel dur que es compon principalment de sucre, ou i colorant, en forma de carbó i sense conservants perquè puguin menjar-ho nens i adults sense més problemes. Per a la seva conservació és necessari que mantinguis aquests dolços en un lloc fresc i sec, així evites que es facin malbé abans de temps. Compta amb un cartell en el qual pots mirar la taula nutricional i ingredients al moment de comprar.

Una recomanació del fabricant és que aquest sigui un dolç que es consumeixi per nens que superen els 5 anys d'edat, ja que malgrat que té una bona mida, no s'ha de proporcionar a nens gaire petits. Per comprar aquest producte de Mercadona, t'avancem que pots ubicar-ho sota el segell d'Hacendado i a més el preu pel qual pots aconseguir el paquet de 100 grams és de 2,15 euros.

Has de buscar a la teva tenda més propera perquè són uns dolços que s'esgoten any després d'any per conservar la tradició tot el temps.