Mercadona ajuda que les dones d'Espanya puguin tenir unes pestanyes molt més atractives gràcies a aquesta màscara de pestanyes de Deliplus que ha posat a la venda, el qual és el complement de maquillatge necessari que necessites si el que vols és tenir unes pestanyes ben boniques.

T'assemblaràs fins i tot a una estrella de Hollywood, i això no és broma. De fet, no ho diem nosaltres, sinó totes les que han provat han dit això sobre aquest rímel.

Això no és mentida ni de bon tros, ja que aquest rímel funciona de forma perfecta en tots els sentits, i aquí t'explicarem tot el que has de saber sobre aquest rímel (el qual també té un preu bastant econòmic).

Rímel de Mercadona
Rímel de Mercadona

Amb aquest rímel podràs tenir unes pestanyes ben atractives sense necessitat de molt

Ens encanta que Deliplus s'hagi polit tant amb aquesta màscara per a pestanyes, ja que la mateixa fa que les nostres pestanyes es vegin molt bé i això per molt poc diners, la qual cosa realment és agradable.

Només n'hi haurà prou que apliquem aquesta màscara a les nostres pestanyes i llest. Farà que les mateixes es vegin molt més forts i amb un to negre que farà que resplendeixin sense resultar incòmode. A més d'això, li donarà un toc que farà que puguis combinar qualsevol maquillatge que tinguis sense cap problema.

Tanmateix, el millor és la durada d'aquest rímel, el qual durarà gairebé durant tot el dia a les teves pestanyes, pel que és més que apte per a aquells dies en els tens que ser molt temps fora de casa, però la cosa és que també és resistent a l'aigua, per la qual cosa podràs anar a la platja o a la piscina sense preocupar-te per perdre el rímel de les teves pestanyes.

Es ven a totes les botigues de Mercadona, fins i tot en l'online, així que no tinguis dubtes d'aconseguir aquest rímel, el qual sense cap dubte és molt bo.