Mercadona ha escoltat els seus "caps" i no ha dubtat gens ni mica a posar a la venda de nou la salsa brava d'Hisendat que ha estat tot un èxit en ocasions passades i que vindrà genial per acompanyar una gran varietat de receptes.

El millor amb què va és per acompanyar unes bones patates braves, encara que aquesta salsa ens ha demostrat que no només es limita a un sol plat, sinó que la podràs utilitzar a diverses receptes per incrementar el sabor de les mateixes.

El preu que té és bastant generós, doncs podrem aconseguir un pot d'aquesta salsa per menys de 2 euros i aquí t'expliquem tot el que has de saber sobre aquesta salsa si encara no la coneixes.

 

 

La salsa brava que Mercadona porta de nou a les seves botigues

Portàvem molt sense veure aquesta salsa als passadissos de Mercadona. No hem estat els únics i alguns han sentit cert buit per no comptar amb aquesta salsa a la seva cuina, raó per la qual han estat a sobre del mercat espanyol tot aquest temps.

L'estratègia ha funcionat, ja que ara podem trobar aquesta salva brava en qualsevol de les sucursals del supermercat espanyol, a més d'això, sota un preu de tan sols 1,65 euros, un preu que ens ve més que bé per estalviar una mica.

El seu pot és de 310 grams i el seu contingut és més que ideal per acompanyar diverses receptes, tal com amanides o pollastres, però és una salsa que va perfectament amb les patates braves de tota la vida, ja que li dona aquest gust tan particular que tant ens agrada.

No conté gluten i tampoc no recomanem el seu consum en excés, i molt menys si estàs cuidant la teva figura i altres. La podràs comprar a qualsevol botiga de la companyia, fins i tot en la seva pàgina web, així que no tardis a aconseguir aquesta salsa brava d'Hacendado.