La cadena valenciana amplia la seva secció de dolços refrigerats per als més golafres. I a un preu increïble.

El nou pastís de formatge de Mercadona per menys de dos euros

Mercadona torna a arrasar amb la seva novetat més dolça: un pastís de formatge de gust intens i textura cremosa, que costa menys de dos euros

L'envàs de 180 grams, compartit a les xarxes socials per diversos usuaris, es pot trobar a la zona frigorífica on hi ha els lactis.

 

Tarta de queso / Mercadona novedadesMerdacona arrasa amb el seu nou pastís de formatge cremós per menys de dos euros / Mercadona Novedades

La seva textura cremosa ha estat el gran èxit entre els usuaris que l'han provada: "Molt millor que la que hi havia abans, super cremosa i sabor intens a formatge". Per no parlar del preu, que és d'1,50 euros.

Un altre consumidor comentava en una publicació d'Instagram la quantitat de sucre d'aquest pastís, relativament baixa en comparació a altres productes del supermercat. Per cada 100 grams de pastís, hi ha 18 grams de sucre. L'usuari felicita la cadena valenciana per aquesta fita.

Mercadona aposta per preus més baixos

Mercadona, el supermercat més consolidat d'Espanya, que acapara una quarta part del consum d'aliments de tot el país, va sorprendre fa uns dies amb la notícia de l'espectacular abaixada de preus en diversos productes: fins a un 25% de descompte en productes frescos i envasats de marca pròpia.

Una mesura en ple context de pandèmia i després de les baixades contínues en els preus d'altres supermercats com Lidl o Aldi, que van començar al setembre una anomenada "guerra de preus".

Peeling enzimático / MercadonaLa marca de cosmètica de la cadena, Deliplus, té formulacions professionals al millor preu / Mercadona

Tot i l'agressiva competència, Mercadona segueix arrasant cada setmana amb llançaments de productes nous o renovats. Sobretot destaquen els seus productes cosmètics, que estan molt valorats per les usuàries per les seves composicions professionals a preus molt assequibles.

Novetats en cosmètica Deliplus

En aquestes últimes setmanes, la cadena de Juan Roig ha presentat dues línies noves: una de maquillatge fet a Barcelona i una de cosmètica anti-taques amb una formulació molt complexa i elaborada.

També han estat líders els exfoliants de la seva marca Deliplus: tant l'enzimàtic antioxidant com l'especial Bubble Mask amb la seva fòrmula efervescent.