Mercadona no deixa de sorprendre amb innovacions cosmètiques al millor preu. Ara arrasa amb el seu nou exfoliant enzimàtic sense grànuls que purifica profundament i té funció antioxidant i regeneradora.

Exfoliant enzimàtic de Mercadona

Amb la seva marca Deliplus, la cadena valenciana de supermercats llança un sorprenent exfoliant.

Ajuda a eliminar les cèl·lules mortes i les impureses, deixant la pell flexible, suau i llisa, i actuant a les capes més profundes de la pell.

Està indicat per tots els tipus de pell, fins i tot per pells sensibles, ja que complementa la neteja profunda de l'exfoliació amb la purificació i la refinació de la textura de la pell.

Es presenta en un envàs de 100 mil·lilitres que té un preu de 7 euros. La novetat d'aquest exfoliant facial és que no té grànuls i la seva textura crema es transforma en loció en contacte amb l'aigua.

 

Exfoliante / PixabayEl nou exfoliant de Mercadona no té grànuls i garanteix una neteja de les capes més profundes de la pell / Pixabay

El producte està enriquit amb extractes d'algues marines verdes i vermelles, així com amb ingredients botànics.

Garanteix una exfoliació enzimàtica suau i eficaç amb AHA (alfa-hidroxiàcid) de fruites, que reposa la humitat de la pell i protegeix amb la seva acció antioxidant contra els efectes ambientals.

A més, el seu contingut mineral equilibrat provinent de l'aigua oceànica i les algues marines aporta l'energia que facilita la regeneració de la pell.

Com s'utilitza aquest producte

No conté colorants i és molt fàcil de treure, sense deixar una sensació greixosa després de l'esbandida.

I si la seva composició resulta una mica complexa d'entendre amb tants noms i components difícils de pronunciar, el seu mode d'ús ho compensa. És facilíssim.

S'ha de fer servir un cop a la setmana amb la pell neta i humida, realitzant un petit massatge.

Després, es deixa reposar cinc minuts i s'aclareix amb aigua tèbia. Si s'aplica a pells sensibles o amb acne es pot retirar directament, sense deixar actuar. 

La pell queda suau i llisa al moment i els efectes d'una exfoliació tan profunda es noten durant dies.

Què conté per ser tan especial?

La seva formulació professional conté aigua de taronja amarga, amb àcids cítrics, glicol i àcid màlic, que exfolien suaument la pell; i extractes de polpa de pruna groga, mango i plàtan, que aporten els enzims actius que aprofundeixen en l'exfoliació.

També inclou aigua de mar, sal marina, plàncton i extractes d'alga que aporten microelements per a la regeneració de les cèl·lules de la pell.

D'altra banda, per a la descongestió i com a antioxidant, aquest peeling té extracte de flor de Lligabosc de Jardí i d'alga vermella, així com cinc olis derivats de llavors i d'origen vegetal: oli de nous de macadàmia, d'inchi inchi, d'alvocat, coco i xufa.

I per acabar amb una pell fresca i hidratada, la composició es tanca amb mantega de karité, coneguda per la seva capacitat de reconstitució dels greixos naturals de la pell.