Mercadona segueix ampliant la seva línia cosmètica Deliplus amb productes cada cop més sofisticats. Composicions químiques amb elements utilitzats per les grans marques de maquillatge i estètica se sumen en una secció de Perfumeria més que completa.

L'exfoliant efervescent de Mercadona

La cadena valenciana suma ara a la seva ampla gamma de cosmètics el Bubble Mask, una mascareta facial de bombolles, que és efervescent i exfolia suaument la pell.

A més, la companyia ha apostat per la fabricació nacional i el produeix a Les Franqueses del Vallès, al Vallès Oriental.

Aquest nou producte es tracta d'un netejador facial que exfolia la pell de la cara i retira l'excés de greix i brutícia, cèl·lules mortes i impureses de la superfície de la pell. També la protegeix i hidrata per a un efecte 'bona cara' en només tres minuts.

 

Bubble Mask / MercadonaMercadona presenta el seu nou exfoliant de bombolles que elimina impureses i cèl·lules mortes de la superfície de la pell / Instagram Mercadona Novedades

El seu efecte s'aconsegueix amb una combinació d'ingredients sofisticats com el nou complex oxygen carrier, que activa l'intercanvi d'oxigen de les cèl·lules per a un cutis radiant; i la perlita mineral, un cristall volcànic de Turquia que neteja i exfolia suaument, sense danyar la pell amb tractaments agressius.

Mercadona torna a sorprendre amb la nova Bubble Mask

De fet, aquest producte està recomanat per a tot tipus de pell i es pot utilitzar un o dos cops a la setmana. L'envàs de 50 mil·lilitres costa 4,50 euros i la seva aplicació és molt fàcil.

Amb la pell neta i seca s'aplica una fina capa del producte per tota la cara, evitant el contorn dels ulls, i es fa un petit massatge fins que es comencen a crear les bombolles, que faran una mica de pessigolles.

Quan l'espuma hagi desaparegut, es retira amb abundant aigua tèbia i es fa un últim rentat amb aigua freda.

Es pot aplicar dins la rutina de bellesa, abans d'utilitzar els tònics, sèrums o cremes hidratants habituals.

Línia de cosmètics amb composicions professionals al millor preu

I si busqueu un exfoliant antioxidant i regenerador per a les capes més profundes, Mercadona també us sorprendrà amb el seu producte enzimàtic, amb una composició enfocada a la hidratació de la pell, que inclou mantega de karité i cinc olis derivats de llavors i d'origen vegetal: oli de nous de macadàmia, d'inchi inchi, d'alvocat, coco i xufa.

 

Antimanchas /  MercadonaLa línia antitaques de Mercadona costa menys de 10 euros cada producte, es poden combinar entre ells i serveix tant per prevenir com per a tractar taques / Mercadona

Després de la neteja, si teniu taques a la pell o les voleu prevenir, la línia anti-taques de la cadena de supermercats és una molt bona opció per a tota mena de pell.

Els seus tres productes combinables entre ells serveixen com a prevenció de les taques solars, i com a tractament per a taques ja existents i moderades.

La composició, despigmentant i protectora, fa les taques menys fosques i dona un to més lluminós a la pell més apagada.