Mercadona ja va ser pionera en la venda de mascaretes higièniques a l'inici de la pandèmia, així com de productes de desinfecció i gel hidroalcohòlic.

Mercadona posa a la venda mascaretes FFP2

Ara posa a la venda les mascaretes més buscades i amb una efectivitat provada més alta: les FFP2.

Les mascaretes quirúrgiques o higièniques, que van inundar les prestatgeries de farmàcies i supermercats ara farà un any, són la principal mesura de prevenció contra el contagi de la Covid-19.

 

Mascarilla FPP2 / Mercadona

Mercadona comença a vendre mascaretes FFP2 a un preu molt baix: menys d'un euro per unitat / Mercadona

Després de regular els preus, les grans cadenes de supermercats van posar a la venda paquets de mascaretes molt assequibles.

Mercadona se suma ara a altres supermercats i afegeix a la seva oferta packs de tres mascaretes FFP2 homologades per 2,70 euros. Això significa que cada unitat surt a 0,90 euros, un preu molt competitiu en comparació a altres marques.

Carrefour, per exemple, iguala el preu a Mercadona i ven paquets de 10 mascaretes FFP2 per 9 euros, també a 90 cèntims per unitat. També van llançar fa poc caixes de 25 mascaretes per 22 euros.

Menys d'un euro per mascareta

Per altra banda, Alcampo ven aquestes mascaretes a 0,95 euros; Aldi a 1,66 euros; i Hipercor a 1,79 euros.

El més important en el moment de triar mascaretes, a banda del preu, és l'homologació de la Unió Europea, que va aprovar unes característiques concretes per a aquest complement.

A diferència de la quirúrgica, la FFP2 garanteix una filtració de fins al 94% i protegeix tant les persones que ens rodegen com a nosaltres mateixos.

Les FFP2 es poden dur fins a 8 hores seguides, però no són reutilitzables, i s'han de llençar després del seu ús, així com les higièniques tenen una vida útil de 4 hores, després de les quals també s'han de llençar.

Les comercialitzades per Mercadona tenen cinc capes i de moment només es venen en color blanc i en paquets de tres unitats.

Recomanacions i productes per a una desinfecció completa

Per ajustar-la, compta amb una pinça nasal que s'ha d'adaptar a la forma de la cara per evitar fuites d'aire.

És important complementar l'ús de mascareta amb la resta de mesures per a la prevenció del coronavirus: mantenir les distàncies de seguretat, rentar-se les mans i reduir els contactes fora de la bombolla.

Per a la desinfecció total a casa, l'empresa valenciana va presentar també a principi d'any un desinfectant per a aliments frescos. D'utilització fàcil i gran efectivitat, va ser tot un èxit en vendes, amb un preu inferior a dos euros.

 

Desinfectant aliments / Mercadona

Per a una desinfecció total es pot utilitzar el netejador de productes frescos del supermercat que la cadena valenciana va presentar a principi d'any / Mercadona

També va arrasar amb les seves tovalloletes desinfectants, impregnades de gel hidroalcohòlic que serveixen per a mans i per a superfícies, sense textura enganxosa i gran efectivitat, també per menys de dos euros el paquet.