La cadena valenciana presenta una nova línia de cosmètics per a la prevenció i tractament de taques a la pell, així com la pèrdua de lluminositat.

Nova línia anti taques de Mercadona

Per a unificar el to de la pell i eliminar les taques, Mercadona, amb la seva marca Deliplus, llança la Línia Facial Anti-Taques amb tres productes per a una pell perfecta. I tots costen només sis euros.

El primer producte és una crema protectora amb SPF 50+ amb una textura de vellut que conté filtres solars que protegeixen la pell i prevenen les taques solars.

És apte per a tota classe de pells. Destaquen els seus filtres UVA i UVB, principal en totes les cremes solars, la carnosina anti pol·lució, vitamina B3, àcid hialurònic, i oli de jojoba, hidratant natural.

Antimanchas /  MercadonaMercadona presenta la seva nova línia cosmètica anti taques a preus increïbles / Mercadona

Es recomana aplicar-lo a cara, coll i escot als matins abans d'exposar-se al sol i amb la pell neta.

A més, es pot combinar amb els altres dos productes per a un tractament de taques moderades.

La seva aplicació continuada ajuda a prevenir l'aparició de taques, protegeix la pell de la pol·lució, combat l'envelliment prematur i aporta hidratació i elasticitat, informa el supermercat en un comunicat.

Tractament per a una pell perfecta i al millor preu

La segona novetat és el sèrum despigmentant, que ja forma part del tractament per a pells més madures i amb taques.

És un producte potenciador que disminueix les taques i unifica el to de la pell, mentre afavoreix la recuperació de la lluminositat, la despigmentació de les taques i dona un to uniforme.

Antimanchas / MercadonaEls productes es poden combinar entre ells en rutines de dia i nit i aplicació diària a cara, coll i escot / Mercadona

Està formulat amb hexylresorcinol, que regula la producció de melanina; niacinamida, que unifica el to i rejoveneix la pell; arbutina, que aclareix les taques; i extracte de margarida bellis, un actiu vegetal natural amb un gran poder despigmentant.

Es pot aplicar al matí o a la nit amb un massatge a cara, coll i escot, en combinació amb la protecció solar al matí, o per reforçar l'efecte del tercer producte, la crema aclaridora.

Antimanchas /  Mercadona

La nova línia permet prevenir les taques solars, però també es pot utilitzar com a tractament per a les taques moderades / Mercadona

Aquesta última part de la línia és una crema que dona uniformitat al to de la pell i aclareix les taques.

És apta per a tots els tipus de pell i s'aplica de nit per aconseguir un to uniforme i reduir el color de les taques ja existents.

També inclou niacinamida, arburtina i extractes vegetals, a més d'àcid glicòlic, que exfolia i renova la pell i àcid fític, amb efecte despigmentant i preventiu de l'aparició de taques.

Segons Mercadona, la nova col·lecció va dirigida tant a prevenir les taques com a combatre-les. La combinació de dos o dels tres productes ens ajudaran a aconseguir l'efecte desitjat.