A Mercadona busquen sempre complaure tots els seus clients. I la millor manera de fer-ho és oferint una varietat de productes que cobreixin tots els gustos i desitjos dels consumidors. Un dels secrets de l'èxit de la cadena de supermercats valenciana és aquesta varietat. D'aquesta forma aconsegueixen que no hi hagi client que no trobi alguna cosa al seu gust.

Una sèrie d'opcions entre les quals solen incloure articles típics de tot el món i també de zones més concretes. Aliments d'aquests que solen ser típics d'algunes regions i que s'han convertit en un èxit de l'àmbit culinari.

Mercadona aposta pels productes típics regionals

Així, a les prestatgeries de Mercadona podem trobar aliments típics de Catalunya, País Valencià, País Basc, Galícia... I també d'Andalusia, territori en el qual és típic el producte que ocupa les següents línies.

Estem parlant de les puntes, també conegudes com a chopitos fregits. Un aliment que no només arrasa a Andalusia, sinó a tot Espanya. I que no pot faltar a cap menú de tapes o entre els aperitius. És perfecte per sorprendre els teus convidats en les dates nadalenques que s'apropen. Si tindràs convidats a casa, no dubtis a aconseguir-lo.

Mercadona té el calamarsó típic d'Andalusia

Aquest calamarsó a la venda a Mercadona venen sota la marca Hacendado, una de les marques blanques més aclamades de l'empresa de Juan Roig per la qualitat dels seus productes i el baix preu a què estan disponibles. Encara que les envasa el Grup Profand, especialista en aquest tipus d'aliments. I han estat capturats a les aigües de l'Oceà Índic Oest mitjançant la tècnica de xarxes d'arrossegament.

Calamarsó punta|cop de gràcia congelat d'Hisendat
Calamarsó congelat d'Hacendado / Mercadona

Un producte que trobaràs a la secció de congelats de Mercadona. Ve en bosses de 450 grams. I el seu preu és de 4,50 euros. És a dir, el quilo surt a 10 euros.

Per a la seva preparació, el fabricant recomana descongelar aquestes puntes de Mercadona a la nevera entre 10 i 12 hores abans de cuinar-lo. Tingues en compte que és un producte que no ve net i que pot contenir vísceres, amb la qual cosa hauràs de netejar-lo abans de cuinar-lo.