Les noves croquetes de Mercadona es venen cada vegada més per ser saludables i a més molt senzilles de preparar. Amb el nom de "Caprichos Thai" aconsegueixes aquestes croquetes de bona textura, plenes de sabor i que combinen amb infinitat de plats.

Mercadona i el seu nou producte de congelats

Aquestes són unes noves croquetes a la secció de congelats a Mercadona elaborats amb origen 100% vegetal per brindar una alternativa diferent dels qui busquen aliments més saludables. Dins dels ingredients ressalten el coliflor, la llet de coco i el curri que li agrega un sabor diferent i millor color. Tenen una mida estàndard perquè puguis consumir-les com a aperitiu o també com a acompanyant a qualsevol platet que se t'ocorri. Aquestes croquetes ultracongelades es preparen amb facilitat, ja que n'hi ha prou amb deixar fora del congelador per 10 minuts i després portar al paella o l'airfryer i aconseguir la millor de les consistències en poc temps.

El temps de cocció d'aquestes croquetes és de 3 minuts si les prepares en oli, mentre que en airfryer el temps de cocció és d'aproximadament 10 minuts. Si les prepares en oli, et recomanem retirar l'excés de greix amb tovallons absorbents per realçar encara més el seu sabor. S'han convertit en una excel·lent opció per sorprendre familiars i amics amb unes croquetes diferents de les convencionals i que a més van molt bé si les acompanyes amb salses i amanides.

Aquesta és una presentació de caixa que trobes sota el segell de Hacendado i el pes de la qual és de 225 grams, prou per a dues persones. Ara mateix, aconsegueixes aquestes croquetes a Mercadona en una presentació amb 9 unitats i el preu que té cada un dels paquets és de 3 euros.

Quant a la seva disponibilitat, t'avancem que has de confirmar que es trobi a la teva tenda de Mercadona més propera.