Mercadona facilita cada vegada més la teva vida i en aquesta oportunitat té a la venda unes noves bosses zip de congelació, que et permeten conservar els aliments i mantenir l'ordre de la teva cuina. Són d'excel·lent qualitat i per això es poden utilitzar una vegada i una altra. Són compatibles amb qualsevol tipus de nevera o calaix de la cuina.

Amb l'ús de les bosses zip de Mercadona per congelar els teus aliments, pots aprofitar millor l'espai del frigorífic alhora que podràs tenir més organització a la teva cuina. Des de fa molt temps la cadena de supermercats ha tractat d'innovar als seus productes, en aquest cas ha aconseguit obtenir bosses de millor qualitat.

Les bosses de conservació són de la línia Bosque Verde de Mercadona, la seva principal característica és que són molt hermètiques i per això els aliments es mantenen molt ben conservats. Una altra de les seves noves característiques és la seva resistència, són molt més resistents que les anteriors i es trenquen molt menys per la qual cosa poden contenir aliments líquids.

Bosses|Borses Zip Congelació de Bosc Verd
Bosses Zip Congelació de Bosque Verde / Mercadona

Versatilitat i qualitat sense malbaratament són les bosses zip de Mercadona

La versatilitat del seu disseny és que es poden utilitzar no només a la cuina sinó també per emmagatzemar un altre tipus d'objectes i fins i tot peces de vestir de els nadons o joguines. Fins i tot pots guardar maquillatge, cotó o qualsevol tipus d'indumentària que necessitis protegir de la humitat de l'ambient.

Entre altres de les millores que li van fer a la bossa és que la seva boca és àmplia i és molt més fàcil col·locar els articles i aliments dins d'ella. El tancament zip es tanca i s'obre amb facilitat, però en ser manipulat, per si sol no s'obre.

Una de les coses més útils del seu disseny és que conté unes franges amples que permeten retolar les bosses i així identificar cada tipus d'aliment. Això és ideal per a les persones que organitzen els aliments per a tota la setmana i els etiqueten per tenir més clar quins són els menús que s'han posat a les bosses.

Les bosses zip les pots trobar en dues mides a qualsevol sucursal de Mercadona, per un preu d'1,20 euros el paquet de 20 unitats d'1 litre i en 1,35 euros el paquet de 15 unitats de 5 litres.