El dia festiu de Tots Sants 2022 ja està aquí i són moltes persones les que es pregunten quines són les botigues obertes durant l'1 de novembre. Malgrat que, per norma general i com sol ser habitual, la majoria de comerços aposten per tancar aquell dia, ja ve sent costum des de fa uns anys que les grans cadenes d'alimentació i alguns supermercats i centres comercials optin per obrir en dies festius i fins i tot alguns diumenges. A continuació, et detallem quines són les botigues obertes aquest 1 de novembre a Barcelona i Catalunya i quin serà el seu horari comercial perquè no perdis detall.

🛍️ Botigues obertes a Barcelona 2022: quins diumenges i dies festius obren els comerços?
 

Botigues obertes a Catalunya l'1 de novembre: quins supermercats tanquen (i quins no)

Les cadenes de supermercats principals tindran alguns canvis en els seus horaris d'obertura, malgrat que algunes mantenen el tancament habitual amb motiu del dia festiu de Tots Sants l'1 de novembre. Et detallem els horaris de cada un dels establiments, a continuació.

Està Mercadona obert avui, 1 de novembre?

És usual que, en tots els diumenges i dies festius, la cadena de supermercats valenciana tanqui, i així succeirà també l'1 de novembre. Així doncs, tots els establiments d'alimentació de Mercadona a Catalunya estaran tancats i tan sols podran fer-se compres online que es rebran en els dies posteriors. Les botigues Mercadona reobriran l'endemà al matí, dimecres 2 de novembre, en el seu horari habitual de 9:00 a 21:00.

Està Alcampo obert avui, 1 de novembre?

Els hipermercats i supermercats Alcampo sí que obriran l'1 de novembre malgrat el dia festiu, però l'horari d'obertura variarà en relació amb l'habitual. Així doncs, en lloc d'estar oberts de 9 a 22 h com és el normal, hi haurà canvis en l'horari segons la botiga en qüestió que es podran consultar en la seva pàgina web.

Està Lidl obert avui, 1 de novembre?

Estaran obertes les botigues Lidl aquest 1 d'octubre? Per desgràcia, no podem oferir una resposta absoluta, ja que el cercador de supermercats intern de la pàgina oficial de Lidl ofereix horaris sense tenir en compte els dies festius. A Google Maps els Lidl sí que apareixen tancats aquest dimarts. Conclusió: consulta, per si de cas, en el teu Lidl habitual.

Està Carrefour obert avui, 1 de novembre?

Males notícies respecte a Carrefour. Les botigues de la cadena de supermercats francesa romandran tancats tot el dimarts 1 de novembre segons indica el consultador de dies festius de la seva pàgina oficial. Les excepcions, com sempre ocorre en aquestes dates especials, seran els Carrefour Express. Consulta per això l'horari del teu Express més proper, ja que les hores d'obertura i tancament són diferents en dia festiu.

Està Aldi obert avui, 1 de novembre?

Obriran les botigues Aldi per al Dia de Tots Sants? El seu cercador de la pàgina web oficial no està gaire actualitzat i no detalla els horaris dels dies festius més recents. A Google Maps apareix que tots els Aldi tancaran per a l'1 de novembre, però, per si de cas, consulta amb els dependents de la teva botiga habitual (o truca si ja et trobes en ple dimarts de festa) per confirmar-ho.

Està Supercor obert avui, 1 de novembre?

Si ets client assidu dels supermercats Supercor, ja sabràs la resposta: sí. Els Supercor Exprés obren l'1 de novembre, amb el seu teòric horari habitual, de 8:00 a 2:00 (recorda que aquest pot canviar a causa que es tracta d'un dia anòmal). I és que aquestes botigues obren tots els dies festius de 2022 exceptuant-ne dos: l'1 de gener i el 25 de desembre.

Està DIA obert avui, 1 de novembre?

En el cas dels supermercats DIA, alguns sí que estaran oberts aquest dimarts 1 de novembre, mentre que d'altres romandran tancats. Com pots esbrinar què passarà amb el teu DIA habitual? Fàcil: consulta el cercador de botigues de la pàgina oficial per descobrir si el teu DIA més proper estarà obert el Dia de Tots Sants. Esperem que tinguis sort!