El primer pas abans d'aplicar qualsevol labial de color és tenir uns llavis sucosos, hidratats i lliures de pells o altres imperfeccions. Si aconsegueixes una boca sucosa i hidratada ja tindràs mig camí fet i el teu labial durarà més i es veurà millor. Per això Mercadona té a la venda un espectacular bàlsam que et permetrà lluir uns llavis com ho desitges.

Es tracta del bàlsam labial SOS de Mercadona. Aquest producte està elaborat amb una fórmula especial per a voluminitzar els llavis i aportar-los hidratació. És un producte de la gamma SOS, que et dona la possibilitat de tenir uns llavis més grans i bonics, això es deu al seu alt poder hidratant que es convertirà en un imprescindible als teus productes de cosmètica.

Està compost per àcid hialurònic i incorpora ingredients nutritius i hidratants, com el llard de karité, mango, el col·lagen i la vitamina E, per la qual cosa a més de donar-li volum als teus llavis, és perfecte per mantenir-los hidratats.

Sense cap dubte, aquest bàlsam proporciona a la pell tots els nutrients necessaris per tornar a lluir un aspecte sa. Està dissenyat especialment per als llavis que necessiten un S.O.S immediat ja que hidrata, repara i calma des de la primera aplicació.

Bàlsam de Mercadona
Bàlsam de Mercadona

A més, és capaç d'atorgar un extra, i és que suavitzarà la superfície dels mateixos. A causa de tot això, serà senzill tenir uns llavis amb millor pinta a qualsevol hora del dia.

Aquest meravellós producte està disponible tant a les botigues físiques de Mercadona com a través del seu lloc web. Quant al seu preu, has de pagar la xifra de 4,25 euros. És una opció que no pots deixar passar a l'ésser tan assequible i funcional, si el que busques és projectar els teus llavis.

Llueix uns llavis provocatius amb aquest bàlsam i un exfoliant labial

Perquè bàlsam labial de Mercadona sigui encara més efectiu, les que l'han utilitzat recomanen aplicar abans un exfoliant perquè els llavis quedin llisos, sucosos i perfectes per aplicar després qualsevol base de color que et vingui de gust lluir aquesta temporada.