Mercadona ho torna a petar amb una nova pizza de pollastre rostit deliciosa, de gran qualitat i tirada de preu.

Nova pizza de pollastre rostit del Mercadona

La cadena de supermercats Mercadona s'està posant les piles amb les pizzes, ja que és un dels productes preferits dels seus clients i, per aquest mateix motiu, ha tret una gran varietat d'aquest típic plat italià i ha estat un èxit absolut.

Una de les pizzes preparades que més ha triomfat al Mercadona ha estat la de pollastre rostit, ja que la massa cruixent combinada amb la cremositat del formatge ha estat capaç de captivar els paladars més exigents.

Pizza / GlovoLes noves pizzes del Mercadona estan arrasant a tot arreu / Glovo

Pizza amb formatge de cabra

Els ingredients principals d'aquesta deliciosa pizza són principalment el formatge mozzarella i el pollastre rostit, però Mercadona sap que els seus clients són molt exigents i els han volgut sorprendre posant un ingredient estrella que enamora a tothom: el formatge de cabra, que li dóna un toc encara més saborós a la pizza.

Només costa 3,60 euros

A més, porta una base de tomàquet i un toc de carabassó, una combinació de luxe amb el pollastre rostit i el formatge mozzarella i de cabra. El millor de tot és el seu preu ridícul: aquesta pizza del Mercadona es pot comprar per només 3,60 euros i pesa 430 grams.

Com que és un nou producte, s'està començant a incorporar a poc a poc a tots els supermercats Mercadona i al llarg de les setmanes vinents, ja estarà disponible a tot arreu.

Pizza pollo frango / Instagram mercadona.novedadesLa nova pizza de pollastre rostit de Mercadona ho està petant a tot arreu / Instagram mercadona.novedades

Pizza de massa fina al pesto

Com hem comentat anteriorment, aquesta deliciosa pizza de pollastre rostit no ha estat l'única que ha tret Mercadona i, de fet, ha tret moltes noves pizzes com, per exemple, la margarina o la serrana, que s'han convertit en una de les preferides dels seus clients. A més, també ha tret versions millorades d'altres pizzes com ara la de massa fina amb salsa pesto, que ha enamorat a tothom.

Pizzes a l'estil napolità

Una altra de les pizzes preferides dels clients del Mercadona són les de l'estil napolità, que es van posar a la venda fa poques setmanes i han arrasat a tot arreu: és un producte fet amb massa mare de llarga fermentació, ingredients de màxima qualitat i feta al forn de pedra; de gran qualitat i que es pot comprar a molt bon preu.