Arriba un nou concepte de pizza a Mercadona: pizzes refrigerades a l'estil napolità. La seva elaboració es basa en les preparacions de les pizzes més clàssiques, de manera que molt probablement et sorprendrà el seu sabor. 

Noves pizzes a l'estil napolità a Mercadona

La inspiració napolitana amb la qual es preparen aquestes pizzes no és casual. Sembla provat que les primeres pizzes van sorgir a Nàpols al llarg de al segle XVII. Dos segles després van inaugurar-se en aquesta ciutat italiana les pizzeries més antigues del món, almenys d'aquelles que se'n té notícia. Mercadona

Mercadona / Archivo

Per això, tant en preparació i ingredients com en sabors, aquestes pizzes refrigerades tenen l'objectiu d'homenatjar la clàssica pizza napolitana de sempre, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Si la cosa va de pizzes, no pot faltar una referència napolitana com aquesta.

Ingredients de la pizza

Es tracta d'una pizza amb massa mare de llarga fermentació amb vores esponjosos. Mercadona destaca "l'extraordinària qualitat de les matèries primeres utilitzades i la seva preparació de reminiscències artesanes": Massa mare de llarga fermentació, ingredients de qualitat i cuita a el forn de pedra.

Per preparar-la: preesclafar el forn a 220º aproximadament, retirar l'embolcall i col·locar la pizza a la reixa del forn a mitjana altura. Deixar al fort durant 8-10 minuts i cruspir-se-la