Ets fan dels glaçons i vols fer-ne a casa? Ara pots trobar rebaixada la màquina de gel de Lidl estrella en el millor moment possible per apaivagar les altes temperatures i l'onada de calor i posar remei a l'absència general de glaçons en supermercats... Què millor que fer-te el teu propi gel a casa i gaudir d'una bona beguda freda?

🛒 La màquina de gel d'Amazon més valorada pels usuaris fa glaçons enormes a un preu refrescant

La màquina de gel de Lidl estrella, ara rebaixada

La màquina de gel del Lidl rebaixada en qüestió és la Salco Máquina elèctrica per fer glaçons. Avantatges d'aquest electrodomèstic de cuina? Per començar, no necessita instal·lació. Així que no depèn del teu congelador. I com té una mida compacta, el pots col·locar en qualsevol lloc que et vagi bé.

Un altre dels seus avantatges d'aquesta màquina de gel de Salco és la rapidesa amb què crea els glaçons: els tindràs en només 6-13 minuts. Si estàs passant un dia molt calurós i vols moltes begudes fredes, aquesta màquina de fer glaçons rebaixada a Lidl pot produir fins a 15 quilos de gel per dia i emmagatzemar fins a 0,7 quilos de gel al seu interior (o 2,2 litres).

Quant als detalls tècnics d'aquesta màquina de gel, la seva potència és de 105 W i la seva alimentació de 240 volts. El seu preu habitual és de 229,99 euros, però, en el moment de la redacció d'aquesta peça, la pots comprar avui a Lidl per 134,99 euros (tingues en compte que el preu pot haver canviat quan llegeixis això).

Màquina de gel Salco Lidl
Màquina de gel de Lidl de la marca Salco / Font: Lidl

La màquina de gel de Lidl alternativa: ràpida i assequible

En el cas que la màquina de gel de Salco no et convenci pel preu, però continuïs volent una màquina d'aquestes característiques, pots considerar la Màquina de glaçons de SilverCrest. Una de les seves característiques és que permet fer 2 mides de glaçons: grans o petits.

Quant als temps per fer glaçons, aquesta màquina de gel també és ràpida: pot fer 9 glaçons petits en 9 minuts aproximadament (o prop de 12 quilos en 24 hores). És un electrodomèstic fàcil d'utilitzar i que no necessita cap connexió d'aigua perquè inclou un dipòsit integrat de 2,1 litres.

Maquina de gel Lidl SilverCrest
Màquina de gel de Lidl de la marca SilverCrest / Font: Lidl

Aquesta màquina de gel SilverCrest, de 105 W de potència, la pots comprar avui mateix a Lidl per només 99,9 euros. La pots adquirir ara mateix i garantir-te un estiu molt fresc. T'oblidaràs que som en plena onada de calor... fins que posis un peu anés de casa, és clar.

🧊 Què passa amb els glaçons: per què falten en bars i supermercats i possibles conseqüències

Una tercera opció dins del catàleg de màquines de gel de Lidl és la Maxxmee Máquina de gel 120 W. És un altre producte estrella que es troba rebaixat a 114,99 euros (normalment costa 14,99 euros). Està dissenyada expressament per ser portada fora de casa, compta amb 2 opcions de mides seleccionables per als glaçons i és també de preparació ràpida (9 glaçons aproximadament en 8 minuts).