Estàs buscant una bona màquina de gel per fer i guardar glaçons, però et costa decidir amb tantes opcions? I si deixes que els usuaris d'Amazon t'ajudin a elegir? De totes les glaçoneres de gel d'Amazon, una de les més populars, i més ben valorades, és la Glaçonera de Silicona amb Tapa de LessMo XXL. Té gairebé 2.500 valoracions i una puntuació de 4,5 estrelles (de 5 com a màxim).

Aquesta safata de glaçons està feta de silicona platí de màxima qualitat (sense PCV nociu i fàcil de netejar, 100 % apte per a rentaplats). La comanda és un paquet doble; les dues glaçoneres incloses permeten fer 16 glaçons de mida XXL (d'uns 5 cm). Com la silicona és elàstica, els glaçons es poden treure perfectament de forma individual, sense que s'escapin 3 o 4 quan només en volies un. La pressió que has de fer amb el polze per a això és mínima. Preu? Només 16,29 euros.

Què diuen els usuaris de la glaçonera de gel estrella d'Amazon?

"Aquestes glaçoneres de gel són enormes i duren una barbaritat", comenta un usuari d'Amazon en la seva ressenya de la Glaçonera de Silicona amb Tapa de LessMo XXL. "Per a mi són còmodes i prou aïllades perquè no es vessi l'aigua quan la moc de l'aigüera al congelador". "Els glaçons que fa tenen la mida ideal per a les copes", postil·la un altre usuari. "A més, es treuen els glaçons de forma fàcil i no es queden enganxats a la glaçonera".

🧊 Què passa amb els glaçons: per què falten en bars i supermercats i possibles conseqüències

Si et preocupa el clàssic degoteig de les glaçoneres de gel, les de Silicona amb Tapa de LessMo XXL inclouen tapes que acaben amb aquest problema i garanteixen un transport fàcil d'un costat a un altre, com ja comentava una de les ressenyes destacades més amunt. Les tapes a més eviten que els glaçons congelin agents externs nocius com la pols o les pudors.

Glaçoneres de gel Amazon LessMo XXL 2
Glaçonera de Silicona amb Tapa de LessMo XXL

I què fer amb aquestes glaçoneres de gel d'Amazon una vegada hagi acabat aquest calorós estiu? Pots utilitzar-les per cuinar mini pastissos o brioixeria en general; aquestes safates de silicona aguanten temperatures mínimes de -40° i màximes de 450°. Així que pots emprar-les per enfornar el que et vingui de gust.

🛒 Pots comprar ara la glaçonera de gel a Amazon

LessMo, la marca darrere d'aquestes glaçoneres de gel, recomana utilitzar-les per a tota mena de begudes: cafè, infusions, llimonades, whisky, còctels, bourbon... i, per descomptat, també per crear els teus propis gelats casolans. Tingues en compte que, depenent de la configuració de la temperatura de la teva nevera, els glaçons trigaran de 2 a 6 hores a congelar-se.

En el cas que no estiguis buscant exactament una glaçonera, per si que necessites alguna cosa per refrescar-te, et recordem que a Lidl pots trobar moltes de les seves màquines de gel estrella rebaixades. I si necessites una solució més en gran per a l'estiu, Leroy Merlin té un aire condicionat que t'ajudarà a reduir la factura de la llum i que, a més, et serà tremendament útil també a l'hivern.