Un dels aliments més populars a tot el món són els creps. Aquest producte amb origen a França consisteix en una massa elaborada amb blat que té forma circular i que se sol servir com a base per a xocolata o melmelada, així com amb productes salats com pernil o formatge.

Uns creps que habitualment solem menjar fora de casa. I és que la preparació a la nostra cuina sol ser bastant elaborada. Requereix bastant temps. I no només això. Tenir un dispositiu on preparar-les és fonamental.

Tanmateix, ara ja no serà difícil cuinar-les a casa. I això és gràcies a un dels articles que Lidl té a la venda al seu catàleg online.

Lidl té a la venda una màquina per fer creps perfectes

En aquest sentit, ja saps que Lidl ven molts productes al marge de l'alimentació també tenen molt èxit. Ens referim a l'ampli catàleg en el qual Lidl conté productes de decoració, per a la cuina, per al cotxe, per practicar esport, joguines per als més petits, solucions d'espai per a la llar, etc. I aquest és un d'ells.

Es tracta de la màquina per fer creps que en aquest cas fabrica la marca Russel Hobbs, un firma especialitzada en electrodomèstics per a la cuina.

Maquina de crepes2

Màquina de creps de Russel Hobbs a la venda en Lidl / Lidl

La màquina de creps de Lidl la fabrica Russel Hobbs

Aquesta màquina per fer creps de Russel Hobbs disponible al catàleg de Lidl té una potència de 1.000 W. I amb ella, segons anuncia el fabricant, podràs preparar creps gurmet.

Maquina de crepes1

Màquina de creps de Russel Hobbs a la venda en Lidl / Lidl

Aquesta màquina per fer creps compta amb un termòstat regulable perquè puguis preparar els creps al teu gust. Compta amb uns pilots que indiquen si la màquina està en fase d'escalfament o preparada per utilitzar. I la superfície és antiadherent per facilitar la preparació dels millors creps.

D'altra banda, cada compra d'aquesta màquina a la venda a Lidl inclou els estris necessaris per preparar els creps en condicions i amb totes les facilitats.

Maquina de creps

Màquina de creps de Russel Hobbs a la venda en Lidl / Lidl

A la venda al web de Lidl

Quant a les seves dimensions, aquesta màquina de Russel Hobbs mesura 40 cm d'ample, 35,8 cm de fons i 11 cm d'alt. I el seu pes és de només 1,95 quilos, amb la qual cosa transportar-la o emmagatzemar-la no hauria de ser un problema.

D'altra banda, aquesta màquina compta amb una garantia de dos anys ampliables a tres si registres el producte en la pàgina web de Russel Hobbs. I el seu preu és de 29,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.