Un dels grans problemes a l'hora d'eliminar el borrissol del nostre cos, és desfer-nos d'aquest que es troba a les zones que solen irritar-se amb facilitat. Durant molts anys aquest ha estat un mal de cap, però també és cert que hi ha alternatives. I Lidl té una solució low cost per eliminar amb el pèl a les zones més sensibles sense que hagis de desajustar el teu pressupost.

Estem parlant d'una màquina d'afaitar femenina que trobaràs al catàleg de Lidl i que compta amb un disseny fàcil d'utilitzar i que a més és tan versàtil que podràs utilitzar tant en sec com en humit obtenint els mateixos resultats.

Lidl t'ajuda a eliminar el pèl a les zones més sensibles

Aquesta màquina d'afaitar a la venda a Lidl la fabrica SilverCrest i és molt completa. Compta amb 3 funcions en 1, així que podràs obtenir tots els resultats que esperes amb una mateixa màquina. Està dissenyada per afaitar, retallar el borrissol i exfoliar la teva pell per a un acabat més llis i suau.

Màquina d'Afaitar de SilverCrest a la venda en Lidl3

Màquina d'afaitar de SilverCrest a la venda al web de Lidl / Lidl

Aquest dispositiu de SilverCrest s'adapta a les zones més delicades i compta amb 2 fulles basculants perquè la facis lliscar amb facilitat i amb menys riscos de talls. A més, el seu tallador és bloquejable, per la qual cosa et brinda més seguretat.

El capçal d'aquesta màquina d'afaitar a la venda a Lidl també és desmuntable, perquè puguis netejar-lo amb facilitat i eliminar tota la brutícia que hagi pogut quedar. Podràs netejar-lo directament sota l'aigua de l'aixeta.

Màquina d'Afaitar de SilverCrest a la venda a Lidl

Màquina d'afaitar de SilverCrest a la venda al web de Lidl / Lidl

La màquina d'afaitar de Lidl està rebaixada

Dins dels seus 3 capçals, aquest artefacte de Lidl inclou un accessori perquè puguis retallar la zona del biquini amb més delicadesa i precisió. A més, té un accessori lliscant per a més suavitat a la teva pell.

Té una carcassa resistent a l'aigua. Combina ABS i acer per brindar-te més durabilitat. Funciona amb bateries que estan incloses i tenen un rendiment de 120 minuts aproximadament.

Màquina d'Afaitar de SilverCrest a la venda en Lidl2

Màquina d'Afaitar de SilverCrest a la venda al web de Lidl / Lidl

Dins dels accessoris que inclou la compra d'aquesta màquina d'afaitar de Lidl i que la fan encara més completa, trobem un pinzell de neteja per al seu manteniment, una funda per guardar-la després de cada ús, una tapa protectora de la fulla de tall i l'oli per al capçal que t'ajuda a mantenir el seu rendiment constant.

El millor de tot és que aquesta màquina d'afaitar estava disponible per 9,99 euros però ara té un descompte del 20% i que la deixa en un preu de 7,99 euros.

Afeitadora de SilverCrest a la venta en Lidl1

Màquina d'Afaitar de SilverCrest a la venda al web de Lidl / Lidl