No hi ha res com gaudir de les nostres carns favorites preparades a l'instant en la mateixa taula. La seva frescor i sabor són molt millors, i a més els teus convidats podran gaudir d'un menjar completament diferent.

A Lidl sempre pots trobar electrodomèstics amb aquest tipus de funcions i el millor és que s'adapten als pressupostos més ajustats. Així que, si estàs buscant una cosa així, has de continuar llegint.

Cuina tot el que vulguis en segons

Lidl té una raclette per 14,99 euros per cuinar carn, peix o verdures a la taula i que et farà gaudir de les millors receptes. Es tracta d'una planxa que podràs col·locar directament a la taula perquè manté la temperatura a la part inferior per evitar que la superfície s'escalfi massa.

Raclette Graella a la venda en el catalogo de Lidl2

Raclette Graella a la venda al catàleg de Lidl / Lidl

Amb aquest raclette a la venda a Lidl que podràs rostir i gratinar verdures, carn i peix, combinant els millors sabors i gaudir de plats saludables. Funciona amb electricitat, doncs has de connectar-lo a la xarxa elèctrica. I té una potència de 350 W.

Aquesta raclette a la venda a Lidl és dissenyada per preparar porcions per a dues persones, per la qual cosa et podràs gaudir d'una vetllada completament diferent i des de la comoditat de casa teva.

Graella raclette de SilverCrest a la venda al web de Lidl2

Raclette Graella a la venda al catàleg de Lidl / Lidl

Eficient i molt fàcil de netejar

La seva placa de pedra escalfa amb eficiència i té una graella per donar-li aquest toc especial als teus aliments. La seva placa d'alumini és desmuntable i a més compta amb un revestiment antiadherent perquè puguis netejar-la amb facilitat i sense passar hores i hores fregant. I la seva resistència d'acer inoxidable la fa molt resistent i a més escalfa al màxim per brindar-te una preparació uniforme de tots els aliments.

Raclette Graella a la venda en el catalogo de Lidl3

Raclette Graella a la venda al catàleg de Lidl / Lidl

Aquesta raclette és de SilverCrest i també compta amb potes antilliscants perquè puguis ubicar-la sobre la taula amb facilitat i assegurant-te que no es rellisqui mentre fas les teves preparacions. És molt fàcil d'operar gràcies al seu interruptor d'encesa i apagat.

Perquè tinguis una idea d'on pots ubicar-lo, compta amb una unes mesures de 29 x 10,5 x 10 cm, mentre que la llosa de pedra té una mida de 20,3 x 10, 5 x 10 cm. El seu cable és de 100 cm perquè puguis connectar-lo a distància amb comoditat. I per fer-te més senzill el treball, compte amb dues minipaelles i dues espàtules per a les teves preparacions.