La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda la solució ideal per estendre la roba en espais petits i el millor de tot és que només costa 17 euros.

Amb l'arribada de l'estiu i la pujada del preu amb de la nova tarifa de la llum, cada vegada són més les persones que opten per estendre la roba al balcó o a la terrassa. No obstant això, a vegades, tenir un espai reduït dificulta la feina.

Estenedor de roba de Lidl

Ha estat per aquest mateix motiu que Lidl ha posat en venda un nou producte per acabar amb aquest problema d'una vegada per totes: es tracta d'un estenedor de roba pensat per pisos petits que es pot comprar a molt bon preu i que és d'excel·lent qualitat.

 Tres prestatges plegables per tots dos costats

"L'estenedor de torre ofereix diverses possibilitats per a penjar la roba gràcies als tres prestatges plegables per tots dos costats. Pot plegar-se per a estalviar espai. També es pot utilitzar plegat per la meitat per a secundar-ho en la paret i estalviar espai. Apte també per a cabines de dutxa", explica Lidl a la seva pàgina web oficial.

Càrrega màxima de 15 quilos

Pot suportar una càrrega màxima de 15 quilos i té quatre suports orientables per penjar fins a 16 perxes. També té quatre rodes de rotació suau amb un fre senzill i un bastidor estable i durador fet d'acer amb revestiment en pols d'alta qualitat.

Tendedero / LidlL'estenedor de Lidl és molt barat i ideal per estendre la roba en un espai petit / Lidl

Només costa 17,99 euros

Es pot comprar a la pàgina web de Lidl, només 17,99 euros i, per si no fos poc, té tres anys de garantia i es ven amb la marca Aquapur. En cas que no t'agradi i el vulguis retornar, no et cobren despeses extres. Així doncs, és l'oportunitat ideal per estendre la roba al millor preu.

Fundes impermeables pel mòbil barates

Aquest no ha estat l'únic producte de Lidl que ho ha petat últimament i, de fet, Lidl ha tret la solució ideal per evitar que et robin el mòbil a la platja per menys de 4 euros. Es tracta d'unes fundes impermeables i resistents a l'aigua que permeten banyar-te a l'aigua mentre fas servir el teu smartphone.

La geladora de Lidl

Un altre producte de Lidl que també ho ha petat últimament ha estat la geladora, un aparell molt útil i que ocupa poc espai a la cuina: una màquina de fer gelats molt barata, d'excel·lent qualitat, senzilla de fer servir i que té una gran quantitat de receptes, incloses opcions per persones veganes.

Gerra de Lidl barata

Un altre producte de Lidl ideal per l'estiu és la gerra de gran qualitat que és capaç de refredar l'aigua fora de la nevera. El seu mecanisme és molt senzill: té una barra al mig del producte que serveix per posar els glaçons. D'aquesta manera, no cal deixar la gerra a la nevera i pots prendre l'aigua fresqueta en tot moment.