La cadena de supermercats Lidl ha posat a la venda la solució ideal per refredar l'aigua fora de la nevera, un producte perfecte per l'estiu que es pot comprar per menys de 10 euros

Les gerres que refreden l'aigua fora de la nevera

Amb l'arribada de l'estiu, mantenir-se ben hidratat es converteix en un punt clau per vèncer la calor i, amb l'augment de les temperatures, prendre begudes refrescants es converteix en el dia a dia de tothom. Per aquest mateix motiu, moltes persones volen refredar l'aigua a la nevera, però què passa si ens oblidem de posar la gerra a la nevera? Lidl té la solució pels més despistats.

Es tracta d'una gerra de gran qualitat que és capaç de refredar l'aigua fora de la nevera. El seu mecanisme és molt senzill: té una barra al mig del producte que serveix per posar els glaçons. D'aquesta manera, no cal deixar la gerra a la nevera i pots prendre l'aigua fresqueta en tot moment.

Jarra / LidlLidl té una gerra que permet refredar l'aigua fora de la nevera / Lidl

​Té un capacitat d'un litre i no només serveix per a l'aigua, també és ideal per qualsevol mena de beguda des de refrescs, fins sucs, passant per una infinitat d'opcions més. Es tracta d'una gerra amb infusor de vidre fet a mà i és apte per posar-lo al rentaplats. També es pot fer servir per infusions fredes, ja que té un filtre integrat per posar-hi peces de fruites i, a més, ve amb dos accessoris intercanviables: una barra per a glaçons i barra aromàtica (per a fruita, herbes aromàtiques i molt més).

Només costa 9,99 euros

Es tracta d'un producte bastant lleuger, ja que només pesa 705 grams i mesura 10 x 29,5 cm. Es tracta d'un producte fet de vidre de soda que es comercialitza amb la marca Ernesto, disponible a Lidl. El millor de tot és el seu preu ridícul, ja que només costa 9,99 euros i és el complement perfecte per l'estiu. Per si no fos poc, té tres anys de garantia i es pot comprar a la pàgina web oficial dels supermercats Lidl, on s'esgota ràpidament.

Fundes impermeables barates de Lidl

Aquest no ha estat l'únic producte de Lidl que ho ha petat aquest estiu i, de fet, aquest supermercat també ha arrasat amb un producte ideal perquè no et robin el mòbil a la platja: es tracta d'una funda impermeable que es pot comprar per menys de 4 euros, és submergible i et permet fer servir el mòbil mentre t'estàs banyant a l'aigua.