La cadena de supermercats Lidl ha posat en venda un termòmetre ideal per detectar símptomes de coronavirus molt barat.

Augmenten els contagis de la Covid

Tot que cada vegada hi ha menys morts per coronavirus i que la vacunació ja està molt avançada, els contagis no paren de créixer, sobretot a les persones joves, ja que no totes estan vacunades.

Les festes de final de curs i les discoteques són el caldo de cultiu ideal pels contagis i, per aquest mateix motiu, Lidl s'ha posat les piles amb un termòmetre ideal per detectar els símptomes de la covid.

Es tracta d'un producte que mesura la temperatura corporal sense necessitat de fer contacte físic: només cal apropar-lo a pocs centímetres del cap o de l'orella i, immediatament, et diu a quina temperatura estàs.

Termometro / LidlLidl té un termòmetre ideal per detectar símptomes de la Covid / Lidl

Només costa 12,99 euros

Però no només és útil per saber si tens febre o no, també mesura la temperatura ambient, de líquids i superfícies i el millor de tot és el seu preu, ja que només costa 12,99 euros i, per això mateix, s'ha convertit en un dels productes preferits dels clients de Lidl.

A més, té dos colors per indicar la temperatura: el color verd indica que la temperatura és correcte i la llum vermella que la persona té febre. Per les persones pot arribar a captar des dels 34 °C fins als 43 °C.

Es pot comprar a la pàgina web de Lidl

Es pot comprar a través de la pàgina web oficial de Lidl i, a més, aquest producte té una bateria i també es pot fer servir amb piles, que venen incloses amb la compra de producte. En el cas dels objectes pot mesurar la temperatura dels 0 °C fins als 100 °C.

Tovalloletes antibaf de Mercadona

Altres supermercats també s'han posat les piles amb productes ideals en temps de coronavirus com, per exemple, les tovalloletes antibaf per evitar que s'entelin les mascaretes. Són molt barates i, a més, són reutilitzables, ideals per tenir cura del medi ambient.