En algunes ocasions t'hem parlat dels maniquins de planxament que pots trobar en ocasions al catàleg de Lidl. I diem en ocasions perquè quan el posen a la venda no tarda a esgotar-se. I és que és un dels productes més sol·licitats pels consumidors. Sobretot per aquells als quals no els agrada la tasca de planxar.

Aquest artefacte consisteix en un maniquí que replica la part superior del cos i que asseca i planxa la peça que se li posi a sobre. I sol estalviar temps respecte al planxament convencional. Sobretot quan toca planxar una camisa.

Lidl té un maniquí de planxament per a pantalons

Però aquest no és l'únic maniquí de planxament que en ocasions Lidl té al seu catàleg. La distribuïdora també proposa el maniquí de planxament per a pantalons. Un articulo que no només està disponible aquests dies al catàleg de Lidl, sinó que està rebaixat en més d'un 50%.

Maniquí de planxat de pantalons de Cleanmaxx a la venda a Lidl

Maniquí de planxat de pantalons de Cleanmaxx a la venda en Lidl / Lidl

Aquest maniquí el fabrica la marca Cleanmaxx, la mateixa que fabrica el maniquí de tors. I també permet planxar pantalons de forma automàtica i en un sol pas. A més, cuida molt més la roba que qualsevol planxa.

Aquest dispositiu és apte per a gairebé tota mena de pantalons. I et garanteix que sempre quedaran bé. Com quan era la teva àvia que et planxava la roba.

Maniquí de planxat de pantalons de Cleanmaxx a la venda en Lidl2

Maniquí de planxat de pantalons de Cleanmaxx a la venda en Lidl / Lidl

El maniquí de planxament per a pantalons està rebaixat a Lidl

Aquest aparell mesura 126 cm d'altura, 38 cm d'ample i 14 cm de fons. I el seu pes és de 440 grams, amb la qual cosa manipular-lo no serà un problema.

I atenció al seu preu. Perquè habitualment, aquest maniquí de planxat de pantalons de Cleanmaxx a la venda a Lidl costa 49,99 euros. Tanmateix, aquests dies pot ser teu per 19,99 euros.

En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament. A més, està catalogat com a 'Producte estrella', amb la qual cosa no serà estrany que s'esgoti en pocs dies o hores.