Els nous dispositius que van sortint a la venda als mercats de tot el món deixen clara una tendència. Aquesta és que aquests artefactes busquen facilitar les tasques cada vegada més. I per això aquest producte de Lidl sembla vingut del futur.

Es tracta d'un pal de fregar recarregable que realitzarà la major part de la feina de fregada per tu. I atenció, perquè també funciona sense cables. Com dèiem, és un electrodomèstic que sembla vingut del futur.

Lidl té un pal de fregar automàtic que funciona sense cables

Aquest pal de fregar recarregable el fabrica la marca SilverCrest, proveïdora habitual de Lidl en electrodomèstics per a la llar. I el seu preu és de 89,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Limpiasuelos recarregable de SilverCrest a la venda en Lidl3

Pal de fregar recarregable de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

Aquest pal de fregar de SilverCrest a la venda a Lidl té una potència de 7,2 V. I és apte per utilitzar en diferents tipus de terra, ja siguin laminats, de rajoles, de parquet, sintètics, etc.

Fins a 25 minuts d'autonomia

Aquest dispositiu a la venda a Lidl s'alimenta d'una bateria d'ions de liti de 2600 mAh, amb ella aconsegueix uns 25 minuts d'autonomia. Podràs comprovar l'estat de la càrrega amb un pilot LED que porta integrat. I tant el carregador com la bateria venen inclosos en la compra.

Limpiasuelos recarregable de SilverCrest a la venda a Lidl

Pal de fregar recarregable de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

D'altra banda, aquest pal de fregar recarregable compta amb tres dipòsits, un d'aigua neta i dos d'aigua bruta. I treballa amb un corró desmuntable que s'humiteja automàticament absorbint l'aigua neta.

El dipósit d'aigua neta té una capacitat de 300 ml amb el que podràs netejar superfícies de fins a 80 metres quadrats. Mentre que el dipòsit d'aigua bruta integrat al pal de fregar pot contenir fins a 180 ml. A aquest se suma un altre dipòsit a l'estació de càrrega de 1.650 ml.

Limpiasuelos recarregable de SilverCrest a la venda en Lidl2

Pal de fregar recarregable de SilverCrest a la venda en Lidl / Lidl

I quant a les seves dimensions, aquest netejador recarregable de SilverCrest a la venda a Lidl mesura 39,5 cm d'ample en la base, 123 cm d'alt i 26 cm de fons, amb un pes de 4,6 quilos. Això fa que sigui molt fàcil de manipular i que es mantingui en una posició segura quan el carreguem a l'estació.