El Corte Inglés ha sorprès tots amb un producte que brinda una experiència única i que pots compartir amb amics i familiars quan vulguis. Aquesta vegada la cadena ha posat a la venda un joc per fer cervesa pel teu propi compte, amb els ingredients necessaris i sense renunciar al sabor.

El Corte Inglés té un dels jocs més pràctics que hem vist. Es tracta de l'equip per elaborar cervesa artesana Pale Ale Brew&Share, un set que inclou 4 ingredients principals per preparar cerveses amb bona textura, de bon sabor i de manera fàcil. Inclou el barril de fermentació, així com materials reutilitzables per fer diverses preparacions amb el mateix set.

Equip|Joc per elaborar cervesa artesana Pale Ale Brew&Share
Joc per elaborar cervesa artesana Pale Ale Brew&Share / El Corte Inglés

Dins dels ingredients que trobaràs en aquest producte d'El Corte Inglés, et trobaràs malts, llúpols, llevat i aigua, que en conjunt creen un sabor únic i artesanal que resulta agradable al paladar. És una preparació que no compta amb additius ni tampoc extractes.

El pots comprar ara en El Corte Inglés

Els amants de la cervesa voldran aquest producte d'El Corte Inglés

Tot el que necessites ve inclòs, ja que el set compta amb un barril de tap amb junta de goma i aixeta perquè puguis servir amb facilitat. A més d'això, el set inclou un termòmetre digital perquè puguis controlar les temperatures.

Els ingredients venen disponibles en una presentació de sobres i en les proporcions que necessites per preparar certa quantitat. És un producte que trobes a la venta a El Corte Inglés sota el segell de Brew&Share.

Equip|Joc per elaborar cervesa artesana Pale Ale Brew&Share1
Equip per elaborar cervesa artesana Pale Ale Brew&Share / El Corte Inglés

Com has de suposar, aquest set compta amb les instruccions necessàries perquè puguis preparar la cervesa artesanal pas a pas i aconseguint la millor consistència i el millor sabor. Aquest manual es troba disponible en diferents idiomes, així que preparar-lo et resultarà del més pràctic i senzill. Aquesta és una cervesa que té un sabor refrescant i amb una recepta Pale Ale rossa, ideal per compartir en qualsevol moment.

Aquest joc d'El Corte Inglés té una gran reputació quant a comentaris i valoracions. És una de les millors maneres d'endinsar-te al món de la preparació de cerveses i el preu que té aquest joc de la cadena és de 45 euros.

El pots comprar ara en El Corte Inglés