El Corte Inglés té al seu estoc una fragància que promet ser l'èxit més gran fins ara. Es tracta de l'One Summer Daze Calvin Klein. Un perfum que et transporta als dies més frescos de l'estiu. Si estàs a la recerca d'alguna cosa així, la millor notícia d'això és que podrà ser teu per un preu de rebaixa.

Parlem d'una fragància vibrant inspirada en la frescor d'un oasi al sufocant desert nord-americà. L'edició limitada CK One Summer Daze reinterpreta la CK One original amb notes fresques de cítrics vibrants.

Eau de Toilette CK One Summer Daze 1
Eau de Toilette CK One Summer Daze / El Corte Inglés

Expressa la teva personalitat a través de l'olfacte

Aquest perfum conté la nota de cor de ruibarbre vibrant, les notes altes de llimona Meyer escumosa i un acord d'aigua més fresca. Notes que persisteixen i recorden a la frescor de les nits d'estiu.

El flascó d'inspiració surrealista dissenyat per Mishko presenta un color taronja i un text en groc inspirat en una onada de calor. Un estimulant viatge d'estiu a la carretera.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Eau de Toilette CK One Summer Daze
Eau de Toilette CK One Summer Daze / El Corte Inglés

Més detalls sobre la fragància

L'empresa comercialitza el flascó de 100 ml per 64,26 euros, tanmateix, si el vols comprar en aquest moment podràs portar-lo a casa per menys diners, ja que li han aplicat una rebaixa del 64% que ha baixat el seu valor a 22,95 euros.

Els perfums expressen molt i identifiquen qui l'utilitza, l'elecció de les fragàncies no és una cosa que es deixi a l'atzar, sinó que és elegit a consciència per cada persona, és així que tenim que les persones amb un esperit jove i alegres prefereixen utilitzar les aromes fruiteres i dolces. En canvi les persones elegants i sofisticades, trien aromes orientals. I d'altra banda les amants de la vida a l'aire lliure, utilitzaran les aromes florals i fresques.

En el cas de les que tenen una personalitat extravertida s'inclinen més per aromes intenses. Cas contrari, les tímides elegeixen aromes suaus i delicades i així aconseguir passar desapercebudes.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés